Okuma sau Cormoran ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Asa este , e prohibitie !
Teoretic . Practic , eu nu am observat pe ape mare diferenta . Toata lumea pescuie ,bine merci . Canci controale . Sa vedeti stationaristi instalati cu rod -pod , cu cort , cu tot tacamul .
Si da , eu unul recunosc ca merg in perioada asta dar mare lucru nu fac , mai mult testez cam tot ce am achizitionat in iarna . Si cum a fost luuuuuunga !!! De prins bine , cam de cand se termina prohibitia .
Oricum , in perioada asta nu retin absolut nimic . De fapt , am observat ca am inceput sa retin din ce in ce mai putin .
Hai , sariti pe mine !!
Teoretic . Practic , eu nu am observat pe ape mare diferenta . Toata lumea pescuie ,bine merci . Canci controale . Sa vedeti stationaristi instalati cu rod -pod , cu cort , cu tot tacamul .
Si da , eu unul recunosc ca merg in perioada asta dar mare lucru nu fac , mai mult testez cam tot ce am achizitionat in iarna . Si cum a fost luuuuuunga !!! De prins bine , cam de cand se termina prohibitia .
Oricum , in perioada asta nu retin absolut nimic . De fapt , am observat ca am inceput sa retin din ce in ce mai putin .
Hai , sariti pe mine !!
Desi sunt convins ca nu o sa ma credeti in Mures se cam respecta cu mici exceptii prohibitia cel putin pe rauri (cel putin anul trecut s-a respectat cam 90%).
E adevarat ca apa fiind mare nici nu prea se poate pescui la pluta sau la lanseta.
Mai fac razii jandarmi *(anul asta ca e criza o sa fie si mai agresivi).
E adevarat ca apa fiind mare nici nu prea se poate pescui la pluta sau la lanseta.
Mai fac razii jandarmi *(anul asta ca e criza o sa fie si mai agresivi).
the angler is catching xxx, not by the lure
Pescari intr-adevar nu sunt pe Mures, dar de greblari sa nici nu vorbim. Din aia sunt destui.
Si eu nu demult mi-am achizitionat un echipament de fly, bat Vision Attack 6#, mulineta Okuma SLV 5-6#, fir Vision Attack de 6#.
Eventual o intrebare; De unde pot sa-mi iau un Fast Knot Tyer, bineinteles de aici, din tara.
Si eu nu demult mi-am achizitionat un echipament de fly, bat Vision Attack 6#, mulineta Okuma SLV 5-6#, fir Vision Attack de 6#.
Eventual o intrebare; De unde pot sa-mi iau un Fast Knot Tyer, bineinteles de aici, din tara.
fara nici o problema se poate facede ocazie dintr-un pai de baut sucuri 
http://www.youtube.com/watch?v=H_g3itDg ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=H_g3itDg ... re=related
.Vectrex94 scrie:Pescari intr-adevar nu sunt pe Mures, dar de greblari sa nici nu vorbim. Din aia sunt destui.
Fir intins (buna alegere de echipament ai facut) . Eu mi-am luat unul asemanator dar de clasa 5. Oricum la 1 mai se deschide pe ape de munte la pastrav. Sunt locuri frumoase pe Mures la Deda Bistra si pe Gurghiu la Jabenita. Bineinteles o sa prindeti numai cleni pe care o sa ii eliberati.
the angler is catching xxx, not by the lure