Nu mai pescuiti?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Nu mai pescuiti?
Salut ,daca legati paianjanul o sa vedeti ca sta OK si cleanul si pastravul nu l refuza deloc .Daca faci picioarele cu alt material nu mai arata asa realiztic,si ca sa l vad mai bine il pescuiesc in tandem cu un hoper sau altceva.Credeti ma am incercat tot felul de picioare si de multe ori la distante mai mari ramai fara ele nu ca asta ar fi problema dar nu mai arata a paianjan.Daca ii pun foam sau polipropilena arata ca o prasuta deci prefer un tandem.Varivas mie mi sau parut cele mai misto carlige,mai ales la uscate de genul FFli si nu numai.Snur intins
- alexandru varga
- utilizator constant
pentru nimfe is prea subtiri si la parasute calar is bune,dar am facut un model pe cirligul respectiv in loc de parasuta,acesta http://www.vliegvissers.com/SMForum/ind ... c=168.0,si intrebam cam la ce pesti o sa se preteze mai bine.
Nu mai pescuiti?
Salut ,cred ca in gama lor de carlige au si speciale pt nimfe.Am vazut intr un catalog in Aventuri daca nu ma insel ,si mustele ca sa le afli potentialul trebui sa le pescuiesti .Sunt misto Sageurile, simple si la obect cum zice Musca Md.Snur intins
Nu mai pescuiti?
Am fost si eu la pescuit azi si astea sunt rezultatele,sper ca data viitoare sa prind mai mult
.Robert fati magia

Nu mai pescuiti?
Salut ,da am prins si peste made n bradis cum zice cineva.A fost foarte scurta iesirea cam 30 min ca am fost cu un tovaras care de fiecare data hai sa mergem ,mai stam mult ?Dar a fost frumos,maine am sa ma duc singur si sper sa prind ceva.Snur intins 

-
- veteran