Nu mai pescuiti?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Nu mai pescuiti?
Salut ,am iesit alaltaieri sa cat niste cleni intr un loc unde am mai prins Iarna dar nu au fost prezenti.......poate ca mai bine trece musca pe unde trebui dupa malu celalalt ca ,daca intru in apa... pa pestiiiii........Am iesit si azi la fel in locu de cleni ,canci
asa ca am coborat mai jos la un capat de suvoi si na ca am avut o prezentare
dar atat,asa ca m am hotarat sa incerc la un loc in care mai tine din cand in cand niste marlite .Pe mal erau urme de stiuca mancata de pasari sau vidre nu pot sa mi dau seama asa ca am inceput sa pescuiesc .....,dupa cateva lanseuri am observat ca nu ajung unde trebui asa ca am pus un lider sink si sa schimbat situatia....La 2 3 lanseuri am avut un atac Fad cu un scurt dril si gata asta a fost ,am mai schimbat muste fel si fel dar canci....Trebuia sa incerc cu un rac nu ma dezamagit niciodata in astfel de situatii dar sa lasat frig rau incat au inceput sa inghete inelele asa ca nu am mai stat..Daca am timp maine dar nu cred mai dau o fuga sa vedem ce face racul
,va tin la curent ......Sarbatori fericite 

maine oi iesi si eu....la noi frig rau inseamna cand crapa inelele nu cand ingheata. Cand ingheata e prohibitie 
cele bune domnilor!

cele bune domnilor!

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Salut ,ce ai facut Andrei ,ai iesit/?//?//?ceva poze.......
La multi ani baieti ! Domnu Leo, eu astept sa vina vara sa ma duc din nou pe apa, sa dau la fly cu batul ce l-am luat de la tine
Ai mai fost la Dobra? Ziceai ca vrei sa te duci la lipan.. Eu pe Barzava jud. CS imi fac veacul
la cleni.. Sanatate maxima - Radu, Timisoara.

Salut ,nu am mai fost pe Dobra ca nu a mai raspuns Mihnea la tel ca ma duceam,dar vedem poate ajung anu asta cu Juventus ...La multiiiiiiii aniiiiiiiii si sanatate maxima 

Pe Dobra unde mereti dupa lipani? Eu de jos din sat (cand am trecut asta vara) am vazut ca era un amarat de paraias care parca nici nu curgea; e captat?