Noul stil de pescuit la musca

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Dec 2010, 23:22

uochei buna ziua, cred caa m-am derutat putzin ieste seara, aiem stori, ieee saaa vaaaa aratam niste musculitze fosforescente UOU! iote ma si asta imi intra pa manica! ca mai imi intra mie un sharpe paaa picioru de la pantaloni, paaa de laaa, astea de la pantaloni, io am zis ca e broasca, bah da-i da-i da-i da-i cand colo ieshi dracia auzi dinaaa, ieshi dracia da-n pantaloni, ieream pa la sibiu, intzelegi? shi fugea prin apa asha un sharpe cam asha intrase pe pantaloni io facutura alea, taiam peshtii, shtitzi ca tre sa le datzi gustare la ashtia daca nu le dai gustareee ai venit fara peshte acasa, te ia somnu cand i-ai bagat la cuptor ca pe mine aseara, bah bagai peshtii auzi la cuptor, si zic stau shi io intr-o rana asha shi ma lua, ma lua somnu, se facu peshtii scrum da noroc cu nevasta-mea cu nicoleta, ca ma suna ea shi zice ce faci mah? bah stai intai sa ma trezesc shi dupaia itzi spui io ce fac, cand ma trezii casa fum, cheama pompierii, aia, zic gata m-apuc s-a facut rumenitzi, nici nu-i intorsesem, cand ma duc io sa-i pun in farfurie sa mananc, bah ievaporatzi cu totu auzi, corp nu mai avea, aveaa invelishu, i-am dat lu max ce sa mai... :lol1:

....cel mai ushor prins de peshte de prins ie crapula musca! :lol1:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 19 Dec 2010, 06:06

shoco scrie:Nu ma satur de ras de fiecare data cand il vad pe fomistu` asta...
Un adevarat fenomen mioritic..

E pe alta planeta..
nenea ala cel putin e simpatic... , amuzant chiar... nu ca tine... ciciolina !

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 19 Dec 2010, 07:50

sa fie asta scânteia care aprinde luminiţa de craciun? :lol:

:lol:

sau ontopic licuriciu' :twisted: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Jexy
senior
senior

Mesaj de Jexy » 19 Dec 2010, 14:02

cea mai dura faza este ca da si indicatii...ii invata si pe altii. parca e gay dupa cum vorbeste

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 19 Dec 2010, 14:12

da'sa folosesti ditamai boata sa prinzi niste icre eclozate....super pescar omul.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

JB
senior
senior

Mesaj de JB » 20 Dec 2010, 12:22

Mwahahaha tacticu' obletilor :twisted: :twisted:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 20 Dec 2010, 17:12

Michael scrie:da'sa folosesti ditamai boata sa prinzi niste icre eclozate....super pescar omul.
poi da !

io aia deja o consider chestie de finete... , ca numa tine firu intins si cin obletele trage se izghste de ditai boata si ramine in mod automat agatat

cum am zis... automatic & finess ! :D

de fapt e asa de sofisticat incit fara finetea asta de up to 125 grame nici nu prinde ( l-am vazut io intr-un vido pi iutub ca o fo fortat datorita multiplelor rateuri sa schimbat utilajul ) :D

una peste alta e glumet si parca nu se ia asa in serios ... , simpatic

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 20 Dec 2010, 17:17

chestia aia cu automatica & finesse ma facut sa-mi aduc aminte de povesti spuse de bunicu...

chipurile iarna tirziu vedea urme de iepuri pe zapada... , ce mai ? faceau aia carari... , si el numa punea capatini de varza date cu DTT pe carare linga niste bolovani

cind veneau iepuri si miroseau le intrau DTT in nas si stranutau dinduse cu capu de bolovani... , si acolo ramineau pina dimineata cind se ducea bunicu sa ii culeaga de pe jos

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 20 Dec 2010, 18:00

pai asta e si ideea sa isi faka reklama la ''tantari si lipitori'',cred ca si-au dat seama cei de la arrow ce ii poate pielea,sa vezi catzi se apuca de pescuitul asta acum ca il vad pe idiot

**** pansat e putzin,baie direct ca sa faka ca tzantzaru

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 20 Dec 2010, 18:23

ce aveati ma cu omu ?

sa fie oare invidia ? sau ce ? va lasa fara capturi capitale ? :D

Scrie răspuns