uochei buna ziua, cred caa m-am derutat putzin ieste seara, aiem stori, ieee saaa vaaaa aratam niste musculitze fosforescente UOU! iote ma si asta imi intra pa manica! ca mai imi intra mie un sharpe paaa picioru de la pantaloni, paaa de laaa, astea de la pantaloni, io am zis ca e broasca, bah da-i da-i da-i da-i cand colo ieshi dracia auzi dinaaa, ieshi dracia da-n pantaloni, ieream pa la sibiu, intzelegi? shi fugea prin apa asha un sharpe cam asha intrase pe pantaloni io facutura alea, taiam peshtii, shtitzi ca tre sa le datzi gustare la ashtia daca nu le dai gustareee ai venit fara peshte acasa, te ia somnu cand i-ai bagat la cuptor ca pe mine aseara, bah bagai peshtii auzi la cuptor, si zic stau shi io intr-o rana asha shi ma lua, ma lua somnu, se facu peshtii scrum da noroc cu nevasta-mea cu nicoleta, ca ma suna ea shi zice ce faci mah? bah stai intai sa ma trezesc shi dupaia itzi spui io ce fac, cand ma trezii casa fum, cheama pompierii, aia, zic gata m-apuc s-a facut rumenitzi, nici nu-i intorsesem, cand ma duc io sa-i pun in farfurie sa mananc, bah ievaporatzi cu totu auzi, corp nu mai avea, aveaa invelishu, i-am dat lu max ce sa mai...
....cel mai ushor prins de peshte de prins ie crapula musca!