sau vorbim si faci un "drive test"

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Chestia e ca nu il mai gasesc deloc pe site, nu caut eu unde trebuie?MuskMd scrie:salut Bogdan, nu , nu e vb de BFC decat in a doua parte a discutiei.
Initial e vb despre spartan nymph stick pe care il comercializeaza shopul lui Luci Vasies. Mie batul mi s-a parut a fi ok ca si bat, dar nu discut pretul la cere e vandut.
Legat de BFC, o sa iti poata da pareri leo dupa weekendul asta.
Personal am fost multumit de el, mai ales in ultima perioada , cand in urma ruperii unei lansete cu care pescuiam frecvent a trebuit sa dau cu el mai tot timpul.
Nu e o lanseta usoara, are in jur de 120 g, finisajele sunt cinstite, pluta mi s-a parut cam fragila. Eu l-am luat pe vremea cand era 40 eur, acum e undeva peste 50 pe site. ca sensitivitate e ok, isi face treaba.
L-am pescuit si cu uscate dar nu e cel mai potrivit si mai placut pt asta deoarece trebuie lucrat mai mult ca sa ai prezentare ok si precizie in cast.
Desi scrie 3/4 pe el nu prea se incarca cu fire de 3, cel mai bine l-am pescuit la clean cu fir wf5, unde se si simte ok incarcarea. Ude si streamere, unde nu te stresezi f tare de prezentare, merge ok....
Ce e interesant la el e ca da impresia ca are mult putere, in dril fiind f ok, reusind s acontrolez ok si pastrav de peste kilogram cu el....
In concluzie : nu e cine stie ce avion, dar e un bat ok si mai ales la cat costa. Judecand strict dupa "taratul nimfelor" eu consider ca un bat din categoria asta nu merita mai multi bani, nicicum.