muste din comert sau artizanale?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- krapcarasu
- junior
si pe mine ma intereseaza subiectul,aici trebuie sa facem diferenta intre crap, cteno si sanger si novac
Crapul mananca de toate mai putin microplancton, cteno la fel cu o inclinatie spre plante macroscopice.
Novacul e zooplanctonofag, sangerul fitoplanctonofag; astia se hranesc filtrand masa apei; de multe ori apare la suprafata apei o pelicula de alge microscopice si ni se pare ca fitofagii (sanger si novac)muscaresc, atunci ar fi interesant ce fel de muste se pot folosii
Crapul mananca de toate mai putin microplancton, cteno la fel cu o inclinatie spre plante macroscopice.
Novacul e zooplanctonofag, sangerul fitoplanctonofag; astia se hranesc filtrand masa apei; de multe ori apare la suprafata apei o pelicula de alge microscopice si ni se pare ca fitofagii (sanger si novac)muscaresc, atunci ar fi interesant ce fel de muste se pot folosii
- krapcarasu
- junior
- krapcarasu
- junior
asa deci mah...tu dai la fly cu ramaparintele scrie:In anumite circumstante, car sunt exceptii, orice peste poate fi prins atipic. problema este daca are sens sa incerci aiurea sau nu... Si eu am prins stiuca la rama si carlig de 14, e drept ca n=am reusit sa o scot dar nu asta conteaza...ce facem acuma, facem teoria pescuitului stiucii la rama?

Dar un carlig de 18 pe acolo nu mergea???

Aici sunt pe felie cu parintele, mi s-a intamplat si mie cu avatzi
[quote="krapcarasu"]si pe mine ma intereseaza subiectul,aici trebuie sa facem diferenta intre crap, cteno si sanger si novac
Novacul e zooplanctonofag, sangerul fitoplanctonofag; astia se hranesc filtrand masa apei; de multe ori apare la suprafata apei o pelicula de alge microscopice si ni se pare ca fitofagii (sanger si novac)muscaresc, atunci ar fi interesant ce fel de muste se pot folosii[/quote]
Scuze dar nu vad legatura intre subiectul forumului si crapul ,carasul ,etc ,adica legatura intre cei cu scaunele si ceilaltii ,un pic mai activii .
Muscari nus bautotii de BERE.
Novacul e zooplanctonofag, sangerul fitoplanctonofag; astia se hranesc filtrand masa apei; de multe ori apare la suprafata apei o pelicula de alge microscopice si ni se pare ca fitofagii (sanger si novac)muscaresc, atunci ar fi interesant ce fel de muste se pot folosii[/quote]

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.