Muste de la Mustad
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Muste de la Mustad
A incercat cineva artificialele de la Mustad? Multumesc!
Eu leg muste, dar le-am observat pe cele de la Mustad si arata foarte bine. Puteti cumpara cu incredere, sunt modele consacrate! Mi se par cam scumputze! Numai bine!
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
Am incercat parasutele. Sunt OK. Au prins bine.
Invata din greselile altora pentru ca nu vei trai destul ca sa le faci tu pe toate.
http://www.kanciclub.webs.com
http://www.kanciclub.webs.com
mi-am luat si eu o cutiuta,ca-s cele mai la-ndemana(Dry Classic)Flykit 6- March Brown14,Red spinner14,adams14,Red Tag16,Blue dun 14,Black gnat 16..si mai am vreo 10 no-name dar alea-s ceva mai mari..astea mi se par mici rau..eu am obs ca cleanu mare da la chestii mai mari(asta la spining).pastravul iarasi cand e pus pe haleala..rotativa 2 sau vobler de la 3.5 cm,nu sunt prea mici astea?Mreana vanata se repede la muste?ca am un rau unde-s multe si sunt si bucati frumoase
Merci
Merci
uscatele alea pe carlige #16-14 is bune pe lipan si la pastrav , pe parauri mici ... la noi pe ape mai mari sar foarte rar la uscate ...
daca vrei sa prinzi cleni bine ai observat trebe muste in general mari , uscate de la #10 pana #8 si ude/nimfe tot la fel iar streamere de la #8-2 ... la uscatele alea vin clenocii dar numai mici si daca din intamplare vine una mai mare ai mare sansa sa nu agata de fel sau sa sara carligu din gura lui in timpul drilului ...
mreana , scobarul si bortos vara se ridica si la uscate dar nu prea se agata, io am prins mreana si cu streamer de #6 cand am vanat cleni (mari) dar daca vrei sa prinzi mreana io as zice sa iei si un set de nimfe cu bile, la asta poate prinzi si scobar ....
nu stiu ce modele au in setul de nimfe dar io as zice ca la PT (pheasant tail) pot sa ai cea mai mare succes , eventual daca au si nimfe mici de #16-14 cu corp galbui sau alb si o tura de hacle (sincer asta ultima nu cred ca gasesti) ...
alta solutie sa legi tu nimfele ori cu bila ori cu lestaj (asa se par mai naturali) sau bila + lestaj , bafta
daca vrei sa prinzi cleni bine ai observat trebe muste in general mari , uscate de la #10 pana #8 si ude/nimfe tot la fel iar streamere de la #8-2 ... la uscatele alea vin clenocii dar numai mici si daca din intamplare vine una mai mare ai mare sansa sa nu agata de fel sau sa sara carligu din gura lui in timpul drilului ...
mreana , scobarul si bortos vara se ridica si la uscate dar nu prea se agata, io am prins mreana si cu streamer de #6 cand am vanat cleni (mari) dar daca vrei sa prinzi mreana io as zice sa iei si un set de nimfe cu bile, la asta poate prinzi si scobar ....
nu stiu ce modele au in setul de nimfe dar io as zice ca la PT (pheasant tail) pot sa ai cea mai mare succes , eventual daca au si nimfe mici de #16-14 cu corp galbui sau alb si o tura de hacle (sincer asta ultima nu cred ca gasesti) ...
alta solutie sa legi tu nimfele ori cu bila ori cu lestaj (asa se par mai naturali) sau bila + lestaj , bafta