Muscarul si lumea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Am dus-o pe nevasta-mea la pescuit doar de 2 *(doua ori) dupa aia nu a mai vrut sa vina.
Facturile le ascund si oricum neg orice noua achizitie (un vobler costa 5 RON nu ?).
Ii place sa joace cu materiale de flytying. Ma intreaba fiecare ce e ? Dar e convinsa ca o pana nu poate sa coste peste 1 RON.
De obicei imi tin scule ascunse vedere ei? Sculele cu care pescuiesc le tin in garaj.
Nevasta mea nu ma intelege deloc. Dar orice om insurat iti poate spune.
But how care ?
Daca vrei sa fi inteles de partenerul de viata cred ca trebuie sa te faci gay.
Facturile le ascund si oricum neg orice noua achizitie (un vobler costa 5 RON nu ?).
Ii place sa joace cu materiale de flytying. Ma intreaba fiecare ce e ? Dar e convinsa ca o pana nu poate sa coste peste 1 RON.
De obicei imi tin scule ascunse vedere ei? Sculele cu care pescuiesc le tin in garaj.
Nevasta mea nu ma intelege deloc. Dar orice om insurat iti poate spune.
But how care ?
Daca vrei sa fi inteles de partenerul de viata cred ca trebuie sa te faci gay.
the angler is catching xxx, not by the lure
nu e chiar asa grav Sir
.... stiu cazuri in care sotia e mai pasionata ( am eu niste fini
)
La mine nu e cazul. "toate lansetele sunt vechi" ," eee e noua, nu ti-am mai aratat-o ? " " unde am cumparat ma nu vezi ca tot cu jafurile astea umblu de 2 ani ? "
basca toate penele, floacele , atele sunt luate de la tzara de pe gaini sau de la mercerie pe degeaba

La mine nu e cazul. "toate lansetele sunt vechi" ," eee e noua, nu ti-am mai aratat-o ? " " unde am cumparat ma nu vezi ca tot cu jafurile astea umblu de 2 ani ? "

basca toate penele, floacele , atele sunt luate de la tzara de pe gaini sau de la mercerie pe degeaba

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...