Menghina de muste

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Menghina de muste

Mesaj de adiwolf » 08 Mai 2007, 18:54

de ceva timp ma tot chinui sa achizitionez o menghina de muste si ma oprisem initial la cea de la Arow care are codul A.A1209 = 70.47 ron,insa nu o gasesc nicaieri si nici arow nu o mai are pe stoc.
http://www.arw.ro/main2.php?curent=1&cu ... rtificiale

mai vazusem una la Sipos in brasov pe magazinul ala online,dar nici ala nu o mai are
mi- s-a spus ca la Arow ar fi pe stoc cea care are codul A.AFT316 = 41.76 ron insa nu exista nici o poza a acestui produs ca sa imi pot da seama cum arata si daca merita achizitionat .are cineva asa ceva?

am rugamintea sa ma ajutati si sa ma luminati si pe mine in aceasta privinta,eventula sa ma indrumati undeva unde gasesc pe stoc si sa fie si un lucru de calitate medie spre superioara.

multumesc si astept opiniile voastre.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 08 Mai 2007, 19:36

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 08 Mai 2007, 20:25

ms mult miky,
gata s-a rezolvat,sper,am comandat deja :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 08 Mai 2007, 21:54

@ adiwolf......daca nu esti multumit de produs, iti dau eu un nr. de tel. de la cineva din Vrancea care are asa ceva. Parca acolo am vazut!!

Scrie răspuns