Material Streamer

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Material Streamer

Mesaj de Bogdan_Alex » 07 Feb 2011, 02:10

Salut everybody !
Am in constructie niste voblere de avat si ma gandeam sa le amplific un pic atractia cu un "streamer" pe ancora din coada. ( gen X-RAP )

Intrebarea mea este : Unde gasesc si eu in Bucuresti pene sintetice albe / rosii pt aceasta manufactura ?

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 07 Feb 2011, 06:12

adevarul e ca sunt foarte mishto penele alea, mai ales alea sintetice

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 07 Feb 2011, 07:25

Are luci din ale chinezesti. Eu am cumparat de la el pentru acelasi peste rosii si galbene. Sunt ok si ca pret si mai ales la culoare.

Sintetice am vazut la magazinele de hobby (unde au nasturi, pensule si alte chestii de genul asta) dar nu mi-au placut.

Atata tot ca ai grija cum legi si ce legi ca mie mi-au ruginit unele ancorele.
the angler is catching xxx, not by the lure

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 07 Feb 2011, 08:19

kuintautti scrie:adevarul e ca sunt foarte mishto penele alea, mai ales alea sintetice
:lol: :lol: :lol: :lol:

Lasand asta la o parte ... Dupa cum zice Jones ori dai o comanda ( cauta Gat indian /chinezesc la sectiunile de flytying pe care acum le cam au toate magazinele online de pescuit) sau te duci frumos si scoti niste pene (NATURALE :D) de rata/gasca din prima perna care iti iese in cale :D ...Si pe cele care le vrei rosii dai cu marker permanent din ala rezistent la vater :D ...si gata...
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 07 Feb 2011, 09:36

cum zice si Jones... , mare grija cum si ce legi caci altfel ruginesc...

io prima data m-am speriat ca a ajuns pulsul de sare din atlantic pin pe Mures in sus dar poate se trage si de la faptul ca in special penele alea sintetice pastreaza umezeala..., acuma nu stiu exact... dar tre sa fi atent ce faci !

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 07 Feb 2011, 10:31

Pai ca sa nu mai povestim . Din cauza ca trebuie sa matisezi mult apa se aduna din plin si sta pe tija ancorei. In plus de asta eu imi tin voblere in cutii de plastic incasabil care sunt ermetic inchise deci este timp ca umezeala sa lucreze.
Daca la un vobler obisnuit daca dai de doua ori sare mai toata apa de pe el la astea cu fulg nu ajunge.

Referitor la gaturi le recomand pe alea chinezesti http://www.flytying.ro/shop/shop.php?pa ... tem_id=861 nu pe cel indiene care sunt jenante (sincer alea de amida sunt execrabile mai bine te duci la tara si cumperi de tarani - quill e friabil si practic la doua ture se rupe instant).
the angler is catching xxx, not by the lure

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 07 Feb 2011, 17:17

multumesc tare mult de sfaturi si raspunsuri. Intr-adevar arata foarte bine gatul ala de cocos dar...nu este alb. Culoare utilizata f des pt avat.

In afara de flytying din cluj chiar nu e nici un magazin mai aproape de bucale, care sa aiba si culoarea alba ?

JONES ... cine e luci ?
:oops:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 07 Feb 2011, 17:53

Luci e proprietarul ...

poti s-al intrebi daca are si albe...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 07 Feb 2011, 18:12

e cumplit de adevarat ce zice colegu... Jones... , sa stiti ca si io am observat chestia asta cu... calitatea si provenienta , ( alea de colo sint bune si celelalte nu caci.. is de dincolo ! )

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 07 Feb 2011, 20:50

vorbeste cu Arapaima, stiiiiiii tu..tipu ala de are poza cu un indian ce are pene in cap la avatar :lol:

Scrie răspuns