Material Streamer
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
Material Streamer
Salut everybody !
Am in constructie niste voblere de avat si ma gandeam sa le amplific un pic atractia cu un "streamer" pe ancora din coada. ( gen X-RAP )
Intrebarea mea este : Unde gasesc si eu in Bucuresti pene sintetice albe / rosii pt aceasta manufactura ?
Am in constructie niste voblere de avat si ma gandeam sa le amplific un pic atractia cu un "streamer" pe ancora din coada. ( gen X-RAP )
Intrebarea mea este : Unde gasesc si eu in Bucuresti pene sintetice albe / rosii pt aceasta manufactura ?
- kuin tauti
- veteran
Are luci din ale chinezesti. Eu am cumparat de la el pentru acelasi peste rosii si galbene. Sunt ok si ca pret si mai ales la culoare.
Sintetice am vazut la magazinele de hobby (unde au nasturi, pensule si alte chestii de genul asta) dar nu mi-au placut.
Atata tot ca ai grija cum legi si ce legi ca mie mi-au ruginit unele ancorele.
Sintetice am vazut la magazinele de hobby (unde au nasturi, pensule si alte chestii de genul asta) dar nu mi-au placut.
Atata tot ca ai grija cum legi si ce legi ca mie mi-au ruginit unele ancorele.
the angler is catching xxx, not by the lure
kuintautti scrie:adevarul e ca sunt foarte mishto penele alea, mai ales alea sintetice

Lasand asta la o parte ... Dupa cum zice Jones ori dai o comanda ( cauta Gat indian /chinezesc la sectiunile de flytying pe care acum le cam au toate magazinele online de pescuit) sau te duci frumos si scoti niste pene (NATURALE

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
- kuin tauti
- veteran
cum zice si Jones... , mare grija cum si ce legi caci altfel ruginesc...
io prima data m-am speriat ca a ajuns pulsul de sare din atlantic pin pe Mures in sus dar poate se trage si de la faptul ca in special penele alea sintetice pastreaza umezeala..., acuma nu stiu exact... dar tre sa fi atent ce faci !
io prima data m-am speriat ca a ajuns pulsul de sare din atlantic pin pe Mures in sus dar poate se trage si de la faptul ca in special penele alea sintetice pastreaza umezeala..., acuma nu stiu exact... dar tre sa fi atent ce faci !
Pai ca sa nu mai povestim . Din cauza ca trebuie sa matisezi mult apa se aduna din plin si sta pe tija ancorei. In plus de asta eu imi tin voblere in cutii de plastic incasabil care sunt ermetic inchise deci este timp ca umezeala sa lucreze.
Daca la un vobler obisnuit daca dai de doua ori sare mai toata apa de pe el la astea cu fulg nu ajunge.
Referitor la gaturi le recomand pe alea chinezesti http://www.flytying.ro/shop/shop.php?pa ... tem_id=861 nu pe cel indiene care sunt jenante (sincer alea de amida sunt execrabile mai bine te duci la tara si cumperi de tarani - quill e friabil si practic la doua ture se rupe instant).
Daca la un vobler obisnuit daca dai de doua ori sare mai toata apa de pe el la astea cu fulg nu ajunge.
Referitor la gaturi le recomand pe alea chinezesti http://www.flytying.ro/shop/shop.php?pa ... tem_id=861 nu pe cel indiene care sunt jenante (sincer alea de amida sunt execrabile mai bine te duci la tara si cumperi de tarani - quill e friabil si practic la doua ture se rupe instant).
the angler is catching xxx, not by the lure
- Bogdan_Alex
- veteran
- kuin tauti
- veteran
- kuin tauti
- veteran