loop

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

gemba111
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gemba111 » 15 Apr 2005, 21:41

la-ti speriat pe vizitator cu ofertele voastre.oricum e greu de crezut ca un incepator sa aiba nevoie de scule de 1500 de euroi.

gileamir
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gileamir » 05 Iul 2005, 00:22

Ma bucur nespus sa vad ca sint atatia pescari la musca in batrana Romanie. Bravo !

Ma numesc Mircea, sint plecat din tara din '88 , stabilit in Idaho, USA.
De 10 ani pescuiesc exclusiv la musca. Din aprilie pina in septembrie nu lucrez, doar pescuiesc. Citeodata imi vine sa-mi plang de mila, ca n-am posibilitatea sa merg in New Zeeland sau Argentina sau Chile cind crivatul bate pe aici.
Vizitez ROMANIA cam odata la 2 ani , sint din Arad, si as fii curios daca cineva poate sa-mi dea ceva sugestii ce riuri as putea pescuii in viitor.
Multumesc anticipat. Scieti la gileamir@yahoo.com

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Iul 2005, 07:40

La ce distanta de Arad?

gileamir
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gileamir » 05 Iul 2005, 16:15

Vad ca sint ceva ape in zona Retezat, dar as putea merge oriunde in tara. Preferabil ar fii intr-o zona mai pristina, care nu ar fii chiar intr-un sat, nu cred ca m-as putea impaca cu idea sa vad cauciucuri, pungi de plastic, etc. care din pacate sint parte din peisajul rural oriunde este apa.
Pastravii si sticlele goale de Coca-Cola nu prea se potrivesc impreuna.
Orice sugestie este binevenita, as prefera un riu care e renumit pentru dificultatea de a prinde pastravi, care nu e asaltat de pescari non-stop.
Va multumesc ptr. raspuns si daca aveti ceva poze ?...sau orice intrebari in legatura cu pescuitul in SUA trimiteti direct la gileamir@netscape.com Multumesc........Mircea

Scrie răspuns