lipan
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
lipan
Streiul Mijlociu (de la Subcetate la Baru Mare) jud. Hunedoara, este intradevar un Rau creat parca special pentru lipan. Daca am putea lua masuri pentru inchiderea balastierelor din motive de poluare, am avea poate in cativa ani cea mai lipanoasa apa din tara. Eu sunt pur si simplu indragostit de Strei, desi locuiesc pe malul Jiului. E de un farmec aparte. Am umblat pe multe Rauri in tara: de pe Nera pe Moldova sau de pe Aries pe Cerna, dar Streiul ramane unic ![/img]
streiul are farmecul aparte dar sufletul imi ramane la jiul de vest.am prins lipani frumosi pe strei dar jiul de vest mi-a adus capturi ff mari si ascund lipani frumosi.un lipan de 35 cm nu e o raritate dar pe strei unu la 35 chiar ii o raritate.din pacate in ultimile partide facute pe jiu apa era tulbure!cauza???la asa zisa groapa de cenusa din vulcan s-au gasit niste idioti sa-si faca o partie de avion si tulbure apa non stop.ce poti sa faci?dai un tel la garda de mediu??si???gagiu ii full de bani,cu o mik spaga se rezolva.plus uzina din paroseni isi face de cap si mai da drumul al cenusa pe apa.cat o sa mai reziste si lipanul in zona noastra???pacat de apa si de frumoasele partide alaturi de pestele cu miros de cimbrisor care incet si sigur va disparea. 

lipan
Mihai si Luci !
Cred ca il cunoasteti pe Kobe de pe forum. Nu demult s-a mutat la Cluj la frate-sau si i-am spus sa vina la voi la Clubul Muscarilor. Sper sa-l primiti. Este unul din cei mai mari muscari din Valea Jiului.
El este cel pe care l-am prezentat in Revista Pescar Modern nr.84, alaturi de articolul lui Luci despre pescuitul in Slovenia.
Sper sa-l primiti printre voi si sa-si gaseasca locul in "patria muscarilor".
Cat despre el, nu vreau sa-l laud, ... va veti convinge singuri.
Salutari muscarilor din Cluj si ... tineti-o tot asa !
Cred ca il cunoasteti pe Kobe de pe forum. Nu demult s-a mutat la Cluj la frate-sau si i-am spus sa vina la voi la Clubul Muscarilor. Sper sa-l primiti. Este unul din cei mai mari muscari din Valea Jiului.
El este cel pe care l-am prezentat in Revista Pescar Modern nr.84, alaturi de articolul lui Luci despre pescuitul in Slovenia.
Sper sa-l primiti printre voi si sa-si gaseasca locul in "patria muscarilor".
Cat despre el, nu vreau sa-l laud, ... va veti convinge singuri.
Salutari muscarilor din Cluj si ... tineti-o tot asa !
promit ca o sa vin la intruniri dar din pakate nu aveam cu cine sa vin si nu stiu asa bine cj si nu stiam unde se tin intrunirile,dar mergand spre servici am vazut(undeva prin grigorescu cred eu)ceva cu sinaia,un restaurant se pare si poate reusesc dak imi permite timpul sa trec pe acolo la urmatoarea intrunire.