Liniile Orvis!

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ionut_brasov
junior
junior

Liniile Orvis!

Mesaj de ionut_brasov » 09 Noi 2005, 11:02

A folosit cineva liniile Orvis? Daca da poate ne spune si ce parere are (buna sau rea) despre ele. Ma gindesc sa-mi cumpar una si vreau sa stiu daca merita.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 10 Noi 2005, 08:22

buna

salmo
utilizator nou
utilizator nou

Re: Liniile Orvis!

Mesaj de salmo » 04 Dec 2005, 16:12

ionut_brasov scrie:A folosit cineva liniile Orvis? Daca da poate ne spune si ce parere are (buna sau rea) despre ele. Ma gindesc sa-mi cumpar una si vreau sa stiu daca merita.
++++ te referi la snururile orvis? am folosit atat dt cat si wf din gama wonderline. ce pot sa zic, este o calitate foarte buna. snurul ramane drept pe apa, deci intins, comparativ cu cortlandul 444 care nu se aseaza drept. ca plutire este foarte bun, sta bine pe suprafata apei. am folosit si un sink intermediar si sunt putin contrariat, pluteste la fel ca un floating...
cat despre rezistenta, mi se pare mai rezistent decat un cortland, suprafata este mai dura.
daca te referi la lieder sau tipet, orvisul mi s-a parut un fir foarte rezistent si bun. la nod este excelent, la frecare la fel. am folosit si un lieder turnat conic, din cel fara noduri, la fel, foarte bun. ca rezistenta la apa, aer, impuritati si soare este excelent.

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 05 Dec 2005, 10:29

Am si eu o intrebare pt.toata lumea:

Se gasesc snururi Orvis in magazinele din Romania? M-ar interesa si pe mine un DT 5, floating.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 06 Dec 2005, 08:39

Nu este adus de vre-o firma. Daca vei gasi, atunci ar fi in regim de consignatie.

muscarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de muscarul » 01 Ian 2006, 02:29

am avut ocazia de catvea zile sa incerc la flyshop-ul local un snur orvis wonderline generation 3. vreau sa spun ca m-a impresionat, net superior lui SA si poate si a lui COrtland, desi cortland nu am avut decat 333+, si e si deasupra lui airflo.
Parerea mea, din ce am incercat eu, nu sustin ca asa e, e doar parerea mea.
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 13 Mar 2006, 18:55

suprafata este mai dura

am facut diferenta intre cortland si orvis - orvisul e pe departe mai placut la atingere si nici decum rigid
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

Scrie răspuns