leader+struna stiuca la fly constructie
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: leader+struna stiuca la fly constructie
salut,
stati sa ma fac inteles
eu am acum o lanseta de fly Cabela's Cahill Fly Rod combo adusa. cu fir inlcus. clasa 8
am pus la aprecierile voastre un leader de 2 metrii fir fluocarbon 0.5
idee era de aici si pana la streamer trebuie o struna sau un fir sa reziste - de care?
si cum sa le leg de fluo si de streamer - firul sau struna.???!!? agrafe , anouri- direct???
astea mai sunt teoretic intrebarile mele!
multumesc
stati sa ma fac inteles
eu am acum o lanseta de fly Cabela's Cahill Fly Rod combo adusa. cu fir inlcus. clasa 8
am pus la aprecierile voastre un leader de 2 metrii fir fluocarbon 0.5
idee era de aici si pana la streamer trebuie o struna sau un fir sa reziste - de care?
si cum sa le leg de fluo si de streamer - firul sau struna.???!!? agrafe , anouri- direct???
astea mai sunt teoretic intrebarile mele!
multumesc
Salut ,eu am aceeasi lanseta si sunt foarte multumit de ea ..doar ca am schimbat sistemul si nu n dau cu snur intreg .....Eu folosesc strune speciale cumparate la rola, intradevar costa dar merita undeva la 60 lei ...Eu am ceva de la Rio dar am incercat mai multe feluri dar aceasta din urma e Mercedes ,adica nu se carlionteaza ca celelalte
nu se rupe degeaba ....Intr e Tipet si Struna eu folosesc nodu Rapala la Mono de 0,30 si la Struna o simpla bucla ,si la sfarsitul Strunei o Agrafa Desteapta neaparat....Asta e sistemu meu si la mine Merge

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
-
- utilizator constant
salut
poti da exact.. ce agrafa desteapta? si firul care este?
merci
poti da exact.. ce agrafa desteapta? si firul care este?
merci
Salut ,da Jedi chiar ala e ,......Agrafa ceva sa nu se desfac cu una cu doua.......
sper ca vi-a fost dor de mine
cum legati struna cand dati cu tuburi ? am eu un pitic mic mic care imi cere insistent sa dau cu tuburi dupa marlite, castig niste centimetri, care culmea conteaza
deci cum fac ?

cum legati struna cand dati cu tuburi ? am eu un pitic mic mic care imi cere insistent sa dau cu tuburi dupa marlite, castig niste centimetri, care culmea conteaza

...
Salut ,depinde mult de calitatea Strunei .........eu folosesc o bucla simpla cu un singur nod ......altfel se carlionteaza
sau clinch simplu ,adica cu un singur nod.Si sa nu uiti sa probezi de ficare data legatura 

Struna de titan (Berti, StrikePro) - cam scumpe ce-i drept dar nu se mai carlionteaza veci... Taiata partea sertizata (bridele de obicei nu intra in tub), capatul pus in 2 (faci deci o bucla), rasucesti de 4-5-6 ori (cineva trebuie sa-ti tina chestia asta) si te apuci sa matisezi; ca la flytying! la sfarsit inchei cu un nod facut cu ajutorul unei bucle de monofilament (ca un soi de nail-knot) si dai un strat de epoxi. Bucla asta o vei putea trece prin tub si carlig pui o ancora dubla cu brate detasate (nesudate). Cu o struna din asta am dezdoit ancora VMC de 1. Nu mai exista carlionti, noduri si alte prostii... Merita!