salut,pescuiesc de multa vreme prefer raurile la bologneza si spining,am primit cadou o lanseta de musca lineaefe fly master carbon 7,6 dt 4 5 o mulineta lineaefe clasa 3 4,fir dt4f.eu de obicei pescuiesc pe rauri cu o latime in jur de 10 metri,rareori 15 20 metri
intrebarea mea este...pot folosi lanseta de musca pt a acoperi aceste distante?mai precis cu aceasta lanseta in ce conditii pot pescui?
multumesc
p.s. de regula pe raurile astea se pescuieste clean in jur 500 grame mai rar in jur de kg
lanseta pentru inceput
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
clean , pastrav, bibanfara probleme. Plus ceva pasnici
Daca exersezi suficient ( multi dintre noi nu o facem
inclusiv eu ) poti aplica ceea ce ai la majoritatea situatiilor. Plus ca exersand vei invata si vei afla usor usor mai bine de ce ai nevoie
.
Daca exersezi suficient ( multi dintre noi nu o facem

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- utilizator nou
acum iarna clean si scobar destul de des la viermisor,,cu monturi ultra lejere,ac de 20 final fluoro de 0.10,0.14 pe mulineta,pluta de 0.30..0.50grame(sant in italia nu in romaniaandrei.A scrie:clean , pastrav, bibanfara probleme. Plus ceva pasnici
Daca exersezi suficient ( multi dintre noi nu o facem![]()
inclusiv eu ) poti aplica ceea ce ai la majoritatea situatiilor. Plus ca exersand vei invata si vei afla usor usor mai bine de ce ai nevoie
.

mersi de sfaturi