lanseta pentru inceput

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stefan adrian
utilizator nou
utilizator nou

lanseta pentru inceput

Mesaj de stefan adrian » 01 Feb 2011, 12:51

salut,pescuiesc de multa vreme prefer raurile la bologneza si spining,am primit cadou o lanseta de musca lineaefe fly master carbon 7,6 dt 4 5 o mulineta lineaefe clasa 3 4,fir dt4f.eu de obicei pescuiesc pe rauri cu o latime in jur de 10 metri,rareori 15 20 metri
intrebarea mea este...pot folosi lanseta de musca pt a acoperi aceste distante?mai precis cu aceasta lanseta in ce conditii pot pescui?
multumesc
p.s. de regula pe raurile astea se pescuieste clean in jur 500 grame mai rar in jur de kg

JB
senior
senior

Mesaj de JB » 01 Feb 2011, 13:23

Da, 10 metri, lejer, dupa putina practica. Eu mi-as pune mai degraba problema preciziei, sa pui musca exact acolo unde vrei :)

stefan adrian
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stefan adrian » 01 Feb 2011, 13:27

spintm scrie:Da, 10 metri, lejer, dupa putina practica. Eu mi-as pune mai degraba problema preciziei, sa pui musca exact acolo unde vrei :)
cu precizia o iau mai usor,stiu ca nu e usor,problema mea e cu o lanseta asa scurta ce ce situatii pot acoperi?
mersi de raspuns

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Feb 2011, 14:23

clean , pastrav, bibanfara probleme. Plus ceva pasnici
Daca exersezi suficient ( multi dintre noi nu o facem :) :P inclusiv eu ) poti aplica ceea ce ai la majoritatea situatiilor. Plus ca exersand vei invata si vei afla usor usor mai bine de ce ai nevoie :).
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

stefan adrian
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stefan adrian » 01 Feb 2011, 17:20

andrei.A scrie:clean , pastrav, bibanfara probleme. Plus ceva pasnici
Daca exersezi suficient ( multi dintre noi nu o facem :) :P inclusiv eu ) poti aplica ceea ce ai la majoritatea situatiilor. Plus ca exersand vei invata si vei afla usor usor mai bine de ce ai nevoie :).
acum iarna clean si scobar destul de des la viermisor,,cu monturi ultra lejere,ac de 20 final fluoro de 0.10,0.14 pe mulineta,pluta de 0.30..0.50grame(sant in italia nu in romania :D )cateodata mai intra cate un crap da nu reusesc sa l scot,vara se pescuieste bine si la bolo si la spining,la spining numai clean ,multi si mici pana 500 grame,mai rar intra si cate unu mai mare da supra kg niciodata,o sa incerc la musca pe la sf lui martie,pana atunci exersez lanseurile pe uscat :D .la pastrav e inchis acum,se deschide pe 27 o sa pescuiesc ca pana acum la pluta unde se poate si ,,a tocco,,asa se cheama aici,o montura cu un plumb de 5,,10 grame vartej triplu si un fina in jur de 50 cm,practic conduci montura pe fund si controlezi tot timpul,e ca la pluta numai ca fara,la musca nu o sa incerc deocamdata e multa vegetatie si eu inca nu sant practic
mersi de sfaturi

Scrie răspuns