kit legat muste
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
kit legat muste
Salut ! Recent m-am apucat de muscarit si am de gand sa-mi cumpar un kit de legat. As vrea si eu niste pareri despre acest kit http://www.pescar-expert.ro/cumpara/kit ... fe-7752773 . Multumesc anticipat!
Re: kit legat muste
Si daca se poate o parere pentru acest fir http://shop.dreamfish.ro/index.php?rout ... &order=ASC
kitul e ok de inceput, dar vei schimba menghina dupa vrun an de zile daca te prinde sportul
materialele sunt subtiri din ce vad in poza dar din astea se mai gasesc....
firele mainstream is ok .

materialele sunt subtiri din ce vad in poza dar din astea se mai gasesc....
firele mainstream is ok .
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Firul Rio e chiar ok Mainstream
Si kitul de legat muste e ok . Eu folosesc dupa vreo 5 ani tot o menghina simpla putin modificata. Mi-am facut o talpa din lemn ca sistemul de prindere de blatul mesei nu ma avantazeaza. Ai grija la prima folosire ca nu sunt cine stie de finisate si trebuie folosite cu simt. O picatura de ulei pe filet la prima folosire nu strica.
Menghina cum vad eu e ca si Modelul Spartan care e de vanzare si Cabelas adica o menghina destul de decenta facuta in India. Pretul de decent pentru ce contine.
Si kitul de legat muste e ok . Eu folosesc dupa vreo 5 ani tot o menghina simpla putin modificata. Mi-am facut o talpa din lemn ca sistemul de prindere de blatul mesei nu ma avantazeaza. Ai grija la prima folosire ca nu sunt cine stie de finisate si trebuie folosite cu simt. O picatura de ulei pe filet la prima folosire nu strica.
Menghina cum vad eu e ca si Modelul Spartan care e de vanzare si Cabelas adica o menghina destul de decenta facuta in India. Pretul de decent pentru ce contine.
the angler is catching xxx, not by the lure
We offer pass4sure success for Pine Manor College exam with help of latest security+ certification and ISC practice questions and the exams of The University of Tokyo security Youtube