.RipKid scrie:Salut baieti ,
Cu spinningul cochetez cat se poate de des , sunt innebunit , dar nu de mult descoperind forumul vostru , si celalat forum ( nu stiu daca am voie sa ii scriu numele , cel de fly ) mi-a trecut prin cap o idee nastrusnica . Are cineva de vanzare un kit complet de fly ? Intentionez sa-l folosesc indeosebi la clean . Sau eventual un sfat , de unde as putea cumpara unul ( tinand cont ca am un buget relativ limitat , in jur de 300-400 lei ) , sau separate "sculele" daca aveti : mulineta , snurul si batzul .
Va multumesc anticipat . Razvan S
Buna, moi aussi . Adica sunt spinner pana la moarte. De fly m-am apucat prin detestabila tehnica numita buldo. Pescuiesc pe Mures si afluienti.
Am inceput sa leg si dupa aia am inceput sa ma interesez de PMA.
Sfatul in ciuda la tot ce o sa citesti pe forumuri e ca un buget de 300 de ron e suficient pentru ce iti trebuie tie. Sincer poate nu iti place si dupa aia ai dat si bani aiurea. De observat ca piata de fly din Romania este destul de aerisita (adica pe segmente largi de pret nu gasesti nimic).
De aceea eu iti recomand ce am testat eu pentru pescuit la clean pe rauri cu muste uscate.
Un bat okuma ron thomson steelhead II Fly clasa 4/5 de 2,6 m. -130
snur cortlan fair play WF 4/5 70 RON
o mulineta de Okuma Fly 380 s - sau 280s - 50 de RON (eu ET Trout)-
si un kit de legat muste (eu cu ala am inceput si daca ai o cunostinta in strungarie sa iti mai tuneze o saiba etc e chiar ok) - 60 RON. Daca vrei mai multe informatii spune-mi.