Intrebare -Pantaloni termoizolanti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Intrebare -Pantaloni termoizolanti
Am un prieten care va pleca la pescuit de somon in Siberia, cam in doua saptamani.Imi puteti recomanda un tip de pantaloni/salopeta care sa ii permita sa intre in apa , care sa ii ofere un confort termic si de unde ii poate achizitiona din tara?
Re: Intrebare -Pantaloni termoizolanti
poi in principiu discutam de waderi respirabili + underlayere termo .
fara a fi considerata reclama poti incerca la dreamfish ( in ro ) , bfcflyfishing ( in com , bulgaria , livreaza la noi ), iar prin europa care livreaza ok si la noi ai taimen , bogdangawlik , mistpool ......
dupa care incepe dansul cu potrivirea marimilor , alegerea bocancilor samd .
dar intreb si eu , cu clara invidie in glas
.... merge in Siberia dar nu stie de echipamente ?
fara a fi considerata reclama poti incerca la dreamfish ( in ro ) , bfcflyfishing ( in com , bulgaria , livreaza la noi ), iar prin europa care livreaza ok si la noi ai taimen , bogdangawlik , mistpool ......
dupa care incepe dansul cu potrivirea marimilor , alegerea bocancilor samd .
dar intreb si eu , cu clara invidie in glas

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Multumesc pentru sfat.Referitor la afirmatia ca nu stie de echipamente.....macar intreaba 

spor la cumparaturi atunci 
ca si nota de subsol : intr-o apa de cca 5-6 grade , cu waderi , underlayer + o pereche de polar calumea rezistam maxim 25 de minute.
deci mai trebe iesit si pe mal din cand in cand

ca si nota de subsol : intr-o apa de cca 5-6 grade , cu waderi , underlayer + o pereche de polar calumea rezistam maxim 25 de minute.
deci mai trebe iesit si pe mal din cand in cand

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
Daca apa si vremea e rece poate ar fi bine sa-si ia de neopren sau respirabili de top de la simms G4 -5 straturi. Sau si una si alta daca tot are bani de Siberia.
Din povesti de la altii tin ceva mai bine de cald. Sa nu uite si de neste bocanci buni, tot simms as recomanda, nu cred ca e loc de compromis la astfel de expeditii.
Merita sa bage bani in ceva de calitate, daca nu le mai foloseste ulterior le cumparam noi la sfert de pret.

Din povesti de la altii tin ceva mai bine de cald. Sa nu uite si de neste bocanci buni, tot simms as recomanda, nu cred ca e loc de compromis la astfel de expeditii.
Merita sa bage bani in ceva de calitate, daca nu le mai foloseste ulterior le cumparam noi la sfert de pret.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Eu am neopreni de la Cabelas de 5 mm; nu stii ce-i ala frig cu ei, am stat 3 ore in float tube in apa abia dezghetata. Problema e ca "pe uscat" transpiri si sunt nerespirabili; mireasma proprie combinata cu cea de neopren e o minune greu de descris in cuvinte!
Neopreni buni prin Europa am vazut la Sonik, la Snowbee - intr-o saptamana sunt la destinatar.
Cel mai bine ar fi ca prietenul tau sa se intereseze de regimul temperaturilor de pe acolo (Siberia e mare si are si sud si nord) si cam cat trebuie sa intre in apa uzual - pana deasupra gleznelor e una, pan'la koor e alta...
Varianta excelenta de waderi respirabili la pret civilizat e asta:
http://www.redington.com/fly-fishing-wa ... king-foot/
Sau premium:
http://www.redington.com/fly-fishing-wa ... dry-wader/
Mult sub Simms ca pret si impecabil lucrati. Dreamer aduce, din ce stiu are o comanda in curs.

Neopreni buni prin Europa am vazut la Sonik, la Snowbee - intr-o saptamana sunt la destinatar.
Cel mai bine ar fi ca prietenul tau sa se intereseze de regimul temperaturilor de pe acolo (Siberia e mare si are si sud si nord) si cam cat trebuie sa intre in apa uzual - pana deasupra gleznelor e una, pan'la koor e alta...
Varianta excelenta de waderi respirabili la pret civilizat e asta:
http://www.redington.com/fly-fishing-wa ... king-foot/
Sau premium:
http://www.redington.com/fly-fishing-wa ... dry-wader/
Mult sub Simms ca pret si impecabil lucrati. Dreamer aduce, din ce stiu are o comanda in curs.