Intebare mare intrebare

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
crisp
utilizator constant
utilizator constant

Intebare mare intrebare

Mesaj de crisp » 15 Sep 2005, 13:54

Ma numesc Nepriceputean D'ar Pasionatu' si doresc sa il "ard" pe dl. Cleanu' in aceasta toamna pana tarziu. Va rog sa-mi spuneti ce muste (ude sau uscate) ma pot ajuta sa indeplinesc acest deziderat.
In ceea ce priveste udele poate, daca nu este prea greu, imi dati si un sfat cu privire la intrebuintarea lor concreta, deoarece singurele ude pe care le-am folosit pana acum au fost 2 streamere si bineinteles uscatele inecate :cry: .
Acestea fiind cerintele lui je "esprimate" ca atare va multumesc sincer si anticipat pentru raspunsuri!

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 15 Sep 2005, 14:03

Mea culpa, am uitat sa precizez ca pescuiesc pe rau. Dar poate voi ajunge si pe (in) lac (si nu in put).

cristian.ene
veteran
veteran

Muste de clean

Mesaj de cristian.ene » 15 Sep 2005, 14:21

Daca te referi la Arges si lacul Mihailesti uscatele cele mai bune raman toata toamna terrestials din spuma variante din matrial negru, verde fluo, galben fluo si picioare din barbule coada de fazan sau elastic subtire.
Cand apa e ami tulbure popere pescuite agresiv dar musai cu elastice subtiri. Toate pe carlige de la 8 la 14 -cele mai byne 10 si 12.
Mai merg si stimulatoarele mari dar imi par prea pretentioase pentru clenii astia scirbosi.

Ude lestate cu hackle din potarniche pe ace de 10-12 daca cleni sunt peste 25 cm.

Daca vrei sa prinzi cleni peste 30 cm sunt si de peste 60 cm poti sa ma contactezi pe mail sau sa ma suni.

As vrea pe rau sub Mihailesti dar nu mai stiu ce mai e pe acolo pe lac e plin de cleni mari dar e plictisitor comparabil cu raul. mai e o varianta si cu Neaslov-ul . ialomita e cea mai misto dar cred ca e mare in continuare.

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 16 Sep 2005, 08:25

Multumesc pentru raspuns!

Scrie răspuns