Inceput greu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Asa-i ,dar la mine nu-i pauza..doar daca da cu minus10 pe afara..pina atunci tot ma reped 2 ceasuri pina la Mures..elias scrie:Gigi,pentru ce oare-i facuta pauza asta de iarna?Nu pentru sicane,glumite si focuri de paie?Acum e vremea sa ne uitam in curtea vecinului sa vedem de ce" iarba" aluia e mai verde si mai sclipitoare ca a noastra
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Scuzati ca ma bag, dar vreau sa revin putin la mine...s-a schimbat ceva.
Lanseta ce-am comandat-o se pare ca nu era pe stoc, insa am ramas la una putin mai lunga si mai scumpa, care mi-a ajuns acasa acum 10 minute. Mai exact este vorba de asta:
http://www.bibanu.ro/fly-fishing/lanset ... 6-6-8.html
Adica e mai lunga, are 2,90 m, e din 4 bucati, nu din 3, si face parte din clasa 6/7. Va intreb acum daca e o problema asta? As fi vrut clasa 5, dar asta e. Daca credeti ca-i ok, poate-mi recomandati si un fir bun, si o mulineta buna la ea. Pot sa pun fir de 7, DT sau WF? Merge o mulineta de 7-8 pe ea?
Lanseta ce-am comandat-o se pare ca nu era pe stoc, insa am ramas la una putin mai lunga si mai scumpa, care mi-a ajuns acasa acum 10 minute. Mai exact este vorba de asta:
http://www.bibanu.ro/fly-fishing/lanset ... 6-6-8.html
Adica e mai lunga, are 2,90 m, e din 4 bucati, nu din 3, si face parte din clasa 6/7. Va intreb acum daca e o problema asta? As fi vrut clasa 5, dar asta e. Daca credeti ca-i ok, poate-mi recomandati si un fir bun, si o mulineta buna la ea. Pot sa pun fir de 7, DT sau WF? Merge o mulineta de 7-8 pe ea?
-
- veteran
Vezi,nici nu ai inceput sa muscaresti si au si inceput problemele(':lol:').La mulineta ramii pe Okuma SLV # 5-6 sau 7,daca gasesti,fir #7,,Vision,mai degraba iti iei 2-3 Okume ,sa ai mai multi tamburi cu fir,decit una scumpa,mai buna,dar care iti limiteaza posibilitatile de a schimba firul in functie de situatie.Gindeste-te ca e posibil sa dai la suprafata,iti trebuie un fir floating,peste doua ore maninca avatul,sau stiuca,intre ape,trebuie un fir sinking,deci alt tambur,sau alta mulineta,cam greu sa te cari cu 2-3 mulinete.Vei gasi rar pesti care sa-ti depaseasca frina Okumei,iar daca nu te adaptezi la fly vei pierde mai putini bani la revinzare.
2-3 okume = 300-400 lei ....
exista mulinete in banii astia cu 3 tamburi de schimb .....
Airflo...Greys ....
si nu fac ca SLV-ul cu mal in el....
sau si mai simplu o singura rajnita, cu running pe ea si 3-4 st-uri in portofel....
PS interesant ca si configuratie batul ala Shimano.
Sa imi dai de veste cand te hotarasti sa-l schimbi
exista mulinete in banii astia cu 3 tamburi de schimb .....

Airflo...Greys ....
si nu fac ca SLV-ul cu mal in el....
sau si mai simplu o singura rajnita, cu running pe ea si 3-4 st-uri in portofel....
PS interesant ca si configuratie batul ala Shimano.
Sa imi dai de veste cand te hotarasti sa-l schimbi

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...