Incepator (cu bani putini)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Incepator (cu bani putini)
Pina gasesti tensor exerseaza manual,taraneste.Seamana cu exercitiile ce le faceai cind invatai sa legi cirlige 

fac asta
ma chinui sa fac niste uscate... (am facut una ieri...) azi vreau sa fac ceva mai mic cu parashuta din puf CDC

Am o rugaminte... poate sa il roage cineva pe domnul Luci sa arunce un ochi pe aici? as vrea sa vorbesc cu dumnealui sa mai achizitionez niste produse de la magazinul dumnealui. Multumesc !
domnu luci va rog frumos uitati.va aci. Nu stie asta mic cum sa va dea banii de cornulet cu lapte 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
se poate spune si asa 

Buna seara! Imi cer scuze ca reinviu topicul acesta, (din nou
) am mai exersat, am avut capturi, dar am mers rar si cate putin la pescuit
(...am inceput sa inteleg ce/cum merge (sa zicem
) ) cel putin la tying ma descurc mult mai bine... insa totusi... cred ca aceasta combinatie lanseta #4-5 si fir #7 nu e tocmai ok... acum problema mea e ca vreau sa imi iau lucruri bune, si "o dadaca" (tata e de acord sa asiste la lectiile de fly) bine... ordinea ar fii: "dadaca", sugestii, apoi cumparat echipament...
Cine m-ar putea ajuta? Sau cine ar dori ?

Cine m-ar putea ajuta? Sau cine ar dori ?
Multumesc 

Salut ,in ce zona locuiesti.....daca locuiesti prin preajma te ajut cu mare placere
stau in Bucuresti, dar bunicii sunt in Alexandria si merg des pe acolo (weekenduri) Multumesc pentru raspuns 

suntem in aceias zona?