Am fost acolo si in trei zile am prins doar ceva clean, nu foarte mare. Speram pastrav. Dar tot in acele trei zile n-am vazut vreun control pe lac, dar am vazut pescari cu 4-5 bete. Daca gestionarii lacului nu fac ceva probabil ca situatia se va inrautatii si aici. Pentru Colibita inca nu este tirziu!remus_deac scrie:Cu stima.
S-a terminat cu lipanul, pastravul, sau cleanul in zona Sangeorzului, ce recomand cu placere in judetul BN este lacul Colibita unde gasesti clean pe ''saturate'' si pastrav de lac in toata splendoarea lui.
flyfishing Sangeorz Bai - Rodna Veche - Sant (BN, RO)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: flyfishing Sangeorz Bai - Rodna Veche - Sant (BN, RO)
Sincer nu am pescuit pana acum la lipan sau pastrav, totusi am gasit un rau micut de clean (prinzi de la 5 cm la 30) nu ma mai satur de atacurile lor cu tatonari sau atcuri furibunde urmate de "lumanari" sau incercari de evadare prin balarii. Ce imi place pe acest rau este ca sunt oarecum atipici clenii, in ce sens?! daca anul trecut prindeam la coachman sau red tag acum nu merg nici sa le dai cu miere. merg gandaci gen cei de colorado (ca forma) sau muste cu corp hackle si coada cat mai deschise alb, gri sau grizlly. totusi desi gandacul asigura o flotabilitate sporita si perpetua folosesc 99% muste deoarece rata rateurilor scade simtitor.RIon scrie: in alta ordine de idei... prindeti voi clean
m-am obisnuit cu frumusetea atacului lipanului