Flyfishing adresse in zona Sighisoara

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fly brigade
utilizator nou
utilizator nou

Flyfishing adresse in zona Sighisoara

Mesaj de fly brigade » 02 Aug 2006, 15:14

As dori niste adresse in Zona Sighisorii, spre est in directia Covasna Harghita. Lacul Zetea? sau izvoarele Tirnavii Marii?
Mar interessa pina in 100 km departare de Sighisoara, si cam ce pesti intra in calcul. Ce-mi puteti spune de lostrita? ce capturi sint posibile si unde? Este destul de intilnita?

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 04 Aug 2006, 08:08

...este peste ocrotit de lege ;)
ce zici?

fly brigade
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de fly brigade » 04 Aug 2006, 11:32

Chiar? :lol: , dar se pare ca nu pentru toata lumea.Sint multe poze cu capturi pe www. Daca este ocrotit, este bine , nu am stiut! Acum stiu :roll: .

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 04 Aug 2006, 13:19

...pai, catch & release... shot and post it to www for glory :)

fly brigade
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de fly brigade » 04 Aug 2006, 13:54

As fi asteptat mai bine niste informatii, catch & release aplic de multi ani, si genul accesta de pescuit la salmonide se aplica la noi de ceva mai multa vreme ca in... si credema nu-mi este strain :D . Am cerut doar niste informatii nu altceva. Te astept cu un raspuns, unde exista in Romania lostrita si nu ce sa fac cu ea daca o prind...sau daca sint ape unde este voie sa fie pescuita :shock: . Sint numai ochi si urechi!Astept!

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 04 Aug 2006, 14:45

cred ca e cam greu de raspuns.... unde mai e lostrita sau nu, probabil se mai prinde intamplator.
in zona Sighisoarei, ai de facut mai mult de 100km sa ajungi la ape cu pastrav & CO.
Acolo in zona vei gasi spre Brasov paraul Scroafei (nu stiu daca e peste in el), si undeva, mai departe raul Prejmer.
Parca si in Sighisoara curge o apa... Tarnava mare parca...
vezi si:
Asociatia Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Sighisoara
Str. Herman Oberth 39, Sighisoara
Telefon: 772036

http://www.tirgumures.ro/e107/page.php?77

fly brigade
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de fly brigade » 04 Aug 2006, 15:17

Cei de la AVPSS(sint membru cotizant din 1985) nu prea cred ca au info. despre salmonide, in Tirnava Mare prinzi la muscarit numai clean si mreana, dar in zonele de munte la izvoare, trebuie sa fie pastrav, este daca nu ma insel zona Madaras care are relief montan. Ceva ape trebuie sa fie in zona, cu pastrav, asa pare sa fie logic pt. mine :roll:
Mai departe de 100Km devine destul de complicat, nu am posibilitatea sa stau prea mult in Ro cind vin in concediu si apoi sa mai si conduc mult, i.mi piere cheful. Ma voi da multumit cu cleanul sau mreana... :wink: .
Din cite i.mi este cunoscut lostrita traieste numai in afluentii Dunarii, iar in www am vazut in Ro capturi in lacuri :shock: . Sint lacuri fara afluentii? au scurgere? La noi sa prins de curind un exemplar de peste 30 Kg pe Lech , iarna.
Au Apusenii cele mai multe ape pt. salmonide?

Scrie răspuns