Flurled leader
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
eu folosesc lider impletit(mai degraba rasucit) si imi place, sunt multumit. Snurul e clasa 4. Liderul e facut din mono de 0.10mm si e conic.
Avantaje: nu are memorie, e mult mai moale decat celelalte, are si rol de shock absorber. Din constructie rezulta doua bucle la capete deci atasarea de snur respectiv tippet e f. simpla. Chiar daca retine apa, aceasta sare la back-cast deci nu e o problema.
Avantaje: nu are memorie, e mult mai moale decat celelalte, are si rol de shock absorber. Din constructie rezulta doua bucle la capete deci atasarea de snur respectiv tippet e f. simpla. Chiar daca retine apa, aceasta sare la back-cast deci nu e o problema.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
- kuin tauti
- veteran
- kuin tauti
- veteran
Eu dau cu leader impletit facut de mine, nu am mare experienta in fly, dar imi place mult mai mult decat un mono conic, si cu muste mari si cu cele mici, secretul e sa faci mai multe leadere, ca poti sal faci mai scurt, incepi cu 5 randuri de mono, si-l faci mai conic, sunt multe optiuni.
Da cam ia apa, dat poti sa-l gresezi(nam incercat inca dar cred ca tine bine uleiul)
Chiar ma gandeam sa ma apuc asa part time sa fac pentru vanzare, sa fac custom din orice fir, in orice configuratie, ce ziceti oare merita?
ps: voi cat ati da pentru un leader impleti, ex. pentru 4/5# si 10" lung ?
Da cam ia apa, dat poti sa-l gresezi(nam incercat inca dar cred ca tine bine uleiul)
Chiar ma gandeam sa ma apuc asa part time sa fac pentru vanzare, sa fac custom din orice fir, in orice configuratie, ce ziceti oare merita?
ps: voi cat ati da pentru un leader impleti, ex. pentru 4/5# si 10" lung ?