ff la avat
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Wavedancer
- veteran
- Wavedancer
- veteran
eu am fost la mures (aval tg-mures)
cu musca inca nu merge *pescuit cu legatura de muste
apa e buna dar inca nu am vazut activitate
sper sa am mai mult noroc astazi
a intrat ceva oblete si clean mic la adams dar in rest nimic
in apa tulbure as da cu rotativa *pe mures tulbure inseamana un fel de noroi cam diluat
a semi tulbure as incerca cu musca dar mai in forta
apa semi limpede as incerca cu musca de finete
apa limpede cristal m-as duce la bere ca de obicei se prinde ca e artificiala * cel putin pe mures unde foarte rar e apa limpede
cu musca inca nu merge *pescuit cu legatura de muste
apa e buna dar inca nu am vazut activitate
sper sa am mai mult noroc astazi
a intrat ceva oblete si clean mic la adams dar in rest nimic
in apa tulbure as da cu rotativa *pe mures tulbure inseamana un fel de noroi cam diluat
a semi tulbure as incerca cu musca dar mai in forta
apa semi limpede as incerca cu musca de finete
apa limpede cristal m-as duce la bere ca de obicei se prinde ca e artificiala * cel putin pe mures unde foarte rar e apa limpede
no, am fost vineri sa caut avatul direct in dunare, de data asta pregatit frumos cu portofelu burdusit cu streamere si ceva imitatii de fluturi mari. cum presupuneam, a fost bot. dunarea e umflata si tulbure si nu misca nimic pe la suprafata iar intre ape si pe fund nu am reusit sa iau nimic nici la spin nici la musca. n-am mai ajuns pe bratul ala unde am prins cu o saptamana in urma si am insistat cu tupeu doar doar oi lua vreunul, dar nu s-a intamplat. incep sa cred ca apa tulbure si umflata ii face sa stea grupati pe malul de la bulgari... 

eu cu alb am prins, unul singur cu unul roscat. uite mai jos reteta daca vrei sa incerci exact ce-a mers la mine.
http://www.aswf.org/saltwater_flies_for ... ollow.html
par de capra, carlig de crap, un pic de flash si ochi mici de lant pentru miscare in zig zag la recuperari lente. cred ca ar merge orice pattern de streamer, clousere, matuka, zokere, samd, totul e sa ai cu ce sa le legi si sa poti sa le arunci. eu n-am decat o varga de clasa 5 asa ca asta a fost singura solutie ca sa imit obleti de 4-5cm lungime.
despre uscate n-am ce sa-ti povestesc, deocamdata sunt doar experimente nereusite. poate pe apa limpede, daca o fi sa mai vedem si minunea asta anul asta. la cum ploua acum afara ma indoiesc profund.
http://www.aswf.org/saltwater_flies_for ... ollow.html
par de capra, carlig de crap, un pic de flash si ochi mici de lant pentru miscare in zig zag la recuperari lente. cred ca ar merge orice pattern de streamer, clousere, matuka, zokere, samd, totul e sa ai cu ce sa le legi si sa poti sa le arunci. eu n-am decat o varga de clasa 5 asa ca asta a fost singura solutie ca sa imit obleti de 4-5cm lungime.
despre uscate n-am ce sa-ti povestesc, deocamdata sunt doar experimente nereusite. poate pe apa limpede, daca o fi sa mai vedem si minunea asta anul asta. la cum ploua acum afara ma indoiesc profund.