Echipament Fly ( buget limitat )
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: Echipament Fly ( buget limitat )
am gasit acest set http://bfcflyfishing.com/product_info.p ... ts_id=1109 la un pret care ptr mine este mai mult decat prfect asa ca ma gandeam daca est ok sa il si cumpar , sau ar fi ok sa imi dau comanda doar de lansta si snurul/mulineta sa o cumpar din alte parti >
snurul e extrem de ieftin . calitativ e peste chestiile gen ron thompson pe care le gasesti la acelasi pret....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
- junior
snurul separat este 16 euro , dar daca snurul e acceptabil atunci am sa imi cumpar steul si atunci nici nu mai platesc transport.
Lanseta d la i ar ajunge undeva la 210 ron cu tot c transport + 100-150 ron un fir bun + 50 ron mulineta + backing + leader asi ajunge undeva la 400 - 430 ROn , asa de la ei ajung la 310 full.
tu ce ma sfatuiesti ?
ma mai gandeam sa postez si pe forum pate gasesc aceste produse la mana a 2-a sau noi chiar la noi in Romania
Lanseta d la i ar ajunge undeva la 210 ron cu tot c transport + 100-150 ron un fir bun + 50 ron mulineta + backing + leader asi ajunge undeva la 400 - 430 ROn , asa de la ei ajung la 310 full.
tu ce ma sfatuiesti ?
ma mai gandeam sa postez si pe forum pate gasesc aceste produse la mana a 2-a sau noi chiar la noi in Romania
te-am sfatuit deja
..... mai mult de atat tre sa decizi singur ca is banii tai
.

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
-
- junior
Multumesc frumos
Daca mai sunt si alte pareri despre alte produse similare astept sa fie postate
Daca mai sunt si alte pareri despre alte produse similare astept sa fie postate
Pentru cine vrea un snur bun la pret bomba vedeti pe pagina asta snururile Cabelas Prestige 

Am eu o lanseta de la baracuda #5-6, un snur DT Vision #5 si o mulineta Sert mac fly # 5/6.
Pretul fiecaruia in magazin:
lanseta 130
snur 160
mulineta 100.
Sunt aprope noi, mulineta si snurul nu prezinta absolut nici un semn de uzura. Au fost pescuite cam de 10 ori. Lanseta o am d prin august si am pescuit cu ea o doua, trei luni.
Pretul in total este 300 RON.
Dca esti interesat iti trimit poze.
Pretul fiecaruia in magazin:
lanseta 130
snur 160
mulineta 100.
Sunt aprope noi, mulineta si snurul nu prezinta absolut nici un semn de uzura. Au fost pescuite cam de 10 ori. Lanseta o am d prin august si am pescuit cu ea o doua, trei luni.
Pretul in total este 300 RON.
Dca esti interesat iti trimit poze.
Acum am vazut cat de vechi este anuntul