Donatie bat de fly
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Donatie bat de fly
Probabil ca unii dintre voi ati mai vazut mesajul acesta la topicul de Donatii, dar sunt convins ca o mare parte dintre muscari nu s-au uitat acolo. Asadar , pt cei carora li se pare mai simplu sa citeasca aici decat sa intre acolo o sa zic acelasi lucru si aici :
La o partida pe pescuit de clean pe Arges , batul meu de spinning , care a devenit ulterior un bat de fly ( de calitate foarte proasta ) s-a rupt cand o ruda de a mea a calcat din neatentie pe varful acestuia.
In concluzie , fiind prins de microbul muscaritului , nu as mai avea rabdare sa astept pana la anul ( primavara , sau poate chiar vara ) cand o sa strang bani din alocatie.
Postez acest lucru aici in speranta ca un pescar pasionat de fly , cu sufletul mare ma va ajuta cu un bat pe care nu-l foloseste.
La o partida pe pescuit de clean pe Arges , batul meu de spinning , care a devenit ulterior un bat de fly ( de calitate foarte proasta ) s-a rupt cand o ruda de a mea a calcat din neatentie pe varful acestuia.
In concluzie , fiind prins de microbul muscaritului , nu as mai avea rabdare sa astept pana la anul ( primavara , sau poate chiar vara ) cand o sa strang bani din alocatie.
Postez acest lucru aici in speranta ca un pescar pasionat de fly , cu sufletul mare ma va ajuta cu un bat pe care nu-l foloseste.
Re: Donatie bat de fly
Chiar nimeni ? 
Totusi poate aveti un bat pe acasa care nu-l mai folositi. Va rog !

Totusi poate aveti un bat pe acasa care nu-l mai folositi. Va rog !
ma
muscarii nu cre ca au " in plus "
daca postai la spinnanji aia sigur nu stiu ce sa faca cu ele asa ca le aveau in plus...
cel mai nimerit era sa postezi la wsb pe sait
toti au si nici unu nu le foloseste
eee
n-am nici io.., in plus...
dar sar la cap cu o propunere
pt tine ca esti tinar si pasionat nah... facem cheta !
de la mine vin primi 10 euro
se mai baga careva ?
daca postai la spinnanji aia sigur nu stiu ce sa faca cu ele asa ca le aveau in plus...
cel mai nimerit era sa postezi la wsb pe sait

eee
se mai baga careva ?
se... 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Sincer , nu stiu daca a fost o gluma sau nu. Daca nu a fost atunci iti multumesc , dar nu accept asa ceva , este prea mult.bradypus scrie:ma
cel mai nimerit era sa postezi la wsb pe sait![]()
eee
se mai baga careva ?

Eu doream un bat pe care un muscar nu-l foloseste si nu-l va folosi , dar daca nu are nimeni ... nu are

Pana la urma o sa strang bani pana la primavara si o sa-mi iau ceva second hand pana in 70 80 de Ron.
Numai bine!
nu o fo gluma.
daca totusi mergi pe varianta asta anunta-ma cand vrei sa iti cumperi poate pot sa te ajut in directia asta....
daca totusi mergi pe varianta asta anunta-ma cand vrei sa iti cumperi poate pot sa te ajut in directia asta....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
ramane sa strang baniiMuskMd scrie:nu o fo gluma.

Am eu un bat Barracuda Lucky Fly de clasa 6/7 care zace in portbagaj...pentru inceput e ok, merge sa prinzi peste 
Daca vrei, o trimit, da-mi adresa pe privat

Daca vrei, o trimit, da-mi adresa pe privat
Indubitabil!
E lanseta ok la cat costa (e cea albastra). Am avut-o si eu si tot asa, am dat-o cadou, nu pentru ca nu se poate pescui cu ea ci pentru ca am altele mai bune. Se incarca ok cu fir de #5 sau $6. E un pic cam grea, dar daca nu ai termen de comparatie nu se simte. E foarte frumos finisata. La fel si cea rosie de #4. Tight loops !
Invata din greselile altora pentru ca nu vei trai destul ca sa le faci tu pe toate.
http://www.kanciclub.webs.com
http://www.kanciclub.webs.com