Danielsson 6nine

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fly brigade
utilizator nou
utilizator nou

Danielsson 6nine

Mesaj de fly brigade » 30 Iul 2006, 00:10

Stie cineva daca tamburul de la Danielsson LW4seven se potriveste pe mulineta Dannielsson LW6nine???
Ambele au diametrul de 9,5 cm iar frina este acceiasi.
Am intrebat prin mail la Dannielsson si mi-au raspuns foarte elegant, fara un raspuns concret, "i-mi recomanda sa-mi completez echipamentul cu o mulineta LW4seven" Are cineva experienta cu acceste doua modele?
Multumesc anticipat.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 30 Iul 2006, 10:07

nu cred, insa daca cei de la danielsson nu ti-au raspunsa intreaba pe site-ul lui si siman. El e dealer danielson si cu siguranta e mai saritor.

fly brigade
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de fly brigade » 30 Iul 2006, 13:03

Merci, dar cine este "siman" ???

redkid
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de redkid » 30 Iul 2006, 13:07

Cred ca Luci vorbeste de www.siman.cz !?
Sper.. :D

fly brigade
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de fly brigade » 31 Iul 2006, 10:43

Am telefonat cu un reprezentant al lui Danielsson, nu se potriveste deoarece latimea tamburului de la 6nine LW este cu aproape 8 mm mai lata decit la 4seven LW si nu se potriveste in stelaj (?) (sau cum se spune). Numai la mulinetele de la LOOP se potrivea acceasta solutie. Dar cum Danielsson acum nu mai produce si proiecteaza pentru LOOP, isi vinde independent produsele si trebuie sa se diferentieze de modelele FW Evotec vindute multi ani de LOOP.
Deci nu-mi ramine decit sa cumper si 4seven LW :x . Daca nu ar fi asa de scumpe...

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 31 Iul 2006, 21:44

cand erau sub patronaj Loop erau mai scumpe, acu.... pretul e mult mai accesibil. Cum incep sa pescuiesc afara incep sa ma gandesc serios la o mulineta de calitate cu frana ca lumea iar Danielsson este un producator serios.

fly brigade
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de fly brigade » 01 Aug 2006, 12:21

Eu am facut toate comparatiile de preturi cam ce se poate cumpara (ma refer O DATA si nu in 2-3 ani ceva nou pentru ca sa stricat, sau materialele sint slabe) pina in 450euro pentru o mulineta si m-am oprit la cele de la Danielsson. Este adevarat sint mai ieftine ca cele de la Loop dar 350 eur tot trebuie sa platesti :x .
Un mare dezavantaj vad eu, ca nu poti schimba tamburii de la o marime sau alta, cum este la Loop posibil, banuiesc ca asta este pretul care trebuieste sa-l platim deoarece mulinetele sint mai ieftine...
Am citit multe postari din Forumuri de la noi, am citit teste neutrale scrise de pescari care nu au firme in spate :roll: (sponsori) si am ajuns la parerea ca este cea mai buna mulineta care poate s-o cumpere un muritor de rind , categorie din care fac parte...

Scrie răspuns