cum se poate indrepta firul de musca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
ajutati-ma. mi-am uitat firul pe tambur toata iarna si s-a incolacit.dati-mi un sfat va rog
-
- veteran
Re: cum se poate inderpta de musca
Fa astfel: du-te pe o apa curgatoare care are ceva curent (viteza), pune mulineta pe lanseta, leaga la cap de fir o pluta mai marisoara sau un vobler (fara ancora) si lasa curentul sa duca in aval firul (care se intinde sub presiunea curentului) zeci de metri. Stai asa vreo 15 minute si cand recuperezi deja firul e mult mai maleabil, isi mai pierde din "memorie"...szekely mihaly scrie:ajutati-ma. mi-am uitat firul pe tambur toata iarna si s-a incolacit.dati-mi un sfat va rog

-
- veteran
- kuin tauti
- veteran
Re: cum se poate indrepta firul de musca
cei aia " sa incolacit " ?szekely mihaly scrie:ajutati-ma. mi-am uitat firul pe tambur toata iarna si s-a incolacit.dati-mi un sfat va rog
e rasucit sau a prins memorie dupa tambur ?
-
- utilizator nou
fario ti-am cerut un sfat.Nu am deschis acest topic ca sa-ti bati joc de altii
Re: cum se poate indrepta firul de musca
Relaxeaza-te.szekely mihaly scrie:fario ti-am cerut un sfat.Nu am deschis acest topic ca sa-ti bati joc de altii

Fario ti-a dat un sfat bun la primul sau post. Tavi a venit cu o gluma, avand in vedere antecedentele lui Fario, iar acesta din urma i-a raspuns pe acelasi ton. Nimeni nu si-a batut joc de cineva. Sunt persoane pe forum care se cunosc din spatiul virtual (si numai) de ani de zile. E normal sa fie o atmosfera mai lejera. Fiind tu un membru nou, vei avea timp sa te obisnuiesti cu o gluma plasata printre informatii.
Mai ales pe sectiunea de flyfishing, unde oamenii is anormali

Obisnuieste-te cu ideea...
si eu daca scot acu' niste snur de pe tambur, se aduna pe jos sub forma de colaci.
dar daca iesi pe rau si bagi cateva lanseuri, se intinde.
dar daca iesi pe rau si bagi cateva lanseuri, se intinde.
Michael va recomanda Regulamentul forumului