Misule , jandarmii sau politistii au dreptul sa faca control fara a fi de fata si un reprezentant al asociatiei sau a RNP-ului ? Cei de la RNP fara jandarmerie sau politie au drept de a confisca scule de pescuit si a da amenzi ? Ce lege le da dreptul asta ? Vine jandarmul sau politistul si i se face de un ciubuc ... ? Are voie ? Eu stiam ca unul fara celalalt nu are ce cauta in control . Nu stiu , doar intreb sa aflu ce e voie si ce nu . Si asta cred ca intereseaza pe mai multi pescari care se afla intr-o situatie asemanatoare . Ce drepturi am eu ca pescar ? In afara de plata pesrmisului si a obligatiilor . Ce drepturi au cei care umbla in control ?MihaiV scrie:Din cate am auzit pe Valea Iadului si pe Cris umbla mult jandarmii in control, chiar si fara vreun reprezantant AJVPS sau RNP sau al altei asociatii. Asa ca daca esti gasit fara taxa platita esti pasibil de amenda. Eu nu m-as baza pe faptul ca te poti intelege cu ei. Prefer sa ma relaxez, nu sa ma uit in stanga si in dreapta mereu sa vad daca apar, sa ma gandesc ce minciuni sa le bag si altele. Tu faci cum crezi si cum te lasa constiinta.
Crtuci; Valea Iadului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
mai mult ca sigur ca da... in calitatea lor de forte de ordine au dreptul sa verifice, sa constate si sa actioneze oriunde se intampla o abatere de la lege, in general, deci si in cazul faptelor de braconaj,... mai ales daca au si un protocol permanent, incheiat cu gestionarul apei in zona..., sau macar o reclamatie depusa la sediu,...genu scrie: jandarmii sau politistii au dreptul sa faca control fara a fi de fata si un reprezentant al asociatiei sau a RNP-ului ?
RNP sau asociatia respectiva din zona au voie sa controleze singuri dar nu stiu daca au voie sa ia si masuri, amenzi in nici un caz, insa cu confiscatul sculelor de pilda stiu eu cazuri de padurari care zilnic vin cu un snop de bete acasa pe care ori le dau inapoi in cateva zile (

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/