In legatura cu backingul banuiesc ca pot sa folosesc si monofilament , nu ?
Iar tippetul se pare ca va trebui sa mi-l procur singur. Pentru clean de cat va trebui sa fie ?
Va multumesc!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ehh , daca te referi la faptul ca voi lungi discutia asta cu multe intrebari , nu o voi faceHell scrie:chiar vom avea o perioada de discutat leadere!
nu ai nevoie de mai multe tipuri... , ci de grosimi diferitemarius06 scrie:Va salut! Datorita lui GRIDER46 care mi-a donat echipamentul lui de fly si JULIEN care mi-a donat mustele, ma voi apuca in cel mai scurt timp de adevaratul fly fishing , fara a mai fi nevoie de pescui la musca doar cu varga+monofilament. Asadar , voi dispune in curand de tot echipamentul .. aproape tot , deoarece va trebui sa-mi construiesc singur liderul. Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Am nevoie de mai multe tipuri de monofilament pentru lider , sau doar de unul singur ( de ex. de 0.16 )? Banuiesc ca va trebuie sa-l fac din mai multe bucati , de ex: 4 fire rasucite, 30cm + 3 fire rasucite , 30 cm + ... ? Orice sfat pentru constructia liderului este bine venita!![]()
In legatura cu backingul banuiesc ca pot sa folosesc si monofilament , nu ?
Iar tippetul se pare ca va trebui sa mi-l procur singur. Pentru clean de cat va trebui sa fie ?
Va multumesc!
Da , am observat. Cand am pus intrebarea m-am gandit ca nu o sa-mi pui si backing-ul pe mulineta.grider46 scrie:Vezi va mulineta avea si backing pe ea.Da pe Youtube o cautare cu flyfishing lessons si gasesti super tutoriale ptr noduri si tipuri de inaintas