M-am gandit sa fac ceva sa relansez si sa cresc "calitatea" legatorilor nostrii, ca deh, uita-te la cehi, slovaci, polonezi, ce sa mai spun de francezi, englezi si italieni, noi de ce nu am fi printre ei?
Concursul va avea o tematica o data la 3 saptamani( acum sa fie nimfe Caddis - nu sunt inclusi emergerii). Fiecare doritor sa faca ce model vrea si dupa inspiratia ( experienta) proprie, sa o trimita pe adresa mea, eu o fotografiez si supunem unui vot musca castigatoare. Cel ce castiga, va primi premiul si toate celelalte muste participante.
Premiul va fi o dubbing dispencer cu 10 compartimente cu dubbing in valoare de aprox 400000lei. Ce ziceti?
Astept sfaturi si sugestii, care sunt binevenite dela toti cei interesati si in special de la Petru (Borealis) dat fiind experienta lui.
PS
poza cu premiul o postez in doua/trei zile, iar data inceperii concursului o stabilim de comun acord cat si durata ( totusi 3 saptamani cred ca sunt suficiente)
Modele ca sursa de insiratie sau nivel, le poteti gasi la sectiunea legatori de pe site-ul www.flytying.ro
Concurs de legat Muste - flytying.ro
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori