Clouser Minnow sau alte fâtze
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Clouser Minnow sau alte fâtze
Deschid acest topic pentru a afla parerea voastra despre acest model de streamer. Leaga cineva dintre voi asa ceva? Ati pescuit cu ele? La ce specie si cand ati avut rezultate? Pe ce marimi de carlige le legati si ce combinatie de culori folositi? Cu ce fel de forfac (lungime/grosime) si clasa de snur le aruncati. Eu leg un singur model (4 - 5 cm lungime) din par de ied alb pe burta spate negru si intre crystal flash. Tinsel plat pe tija si lestat cu bile de lant. Scanez cateva si le postez cumva. Daca legati alte variante de "baitfish" m-ar interesa sa le vad si eu cum arata
Si eu am legat doua trei weekendu asta, pt biban si pt avat. Eu am folosit k lest alica de plumb si am vopsitm ochi pe el. Arata ff bine. Ca material am folosti par de vulpe polara si tinsel spiralat(nush ce model e----e un verzui metalizat)pt linia laterala.
Am legat simplu pe carlig si apoi am aplicat alica de plumb peste si am pus niste super glue k sa stea acolo.
Am legat simplu pe carlig si apoi am aplicat alica de plumb peste si am pus niste super glue k sa stea acolo.