cleanul la "buldo"
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
la buldo folosesc un bat de 10g-40 grame Michell
pentru mine buldo e o scula pe care trebuie sa stii sa o folosesti in sensul ca e eficienta numai cand pestele rapeste la suprafata (vara- cand e cald cateodata toamna pana in octombrie).
e ideala pe apa mica plina cu agataturi (busteni bradis) . Am prins pesti mari in apa de 10 centimetri .
si eu o consider spinning sau mai degraba un hibrid
in loc de buldo cu apa poti folosi un vobler fara barbeta (topwater- sau un popper) important sa arunci departe , aruncare mea cea mai lunga undeva pe la 50 de metri *(oricum la distanta aia nu prea ai control si de multe ori nu vezi efectiv unde e legatura)
firul de 0,16 e frumos poti arunca departe dar se uzeaza repede mai ales la rotativa , incerca 0,18 sau 0,2
pentru mine buldo e o scula pe care trebuie sa stii sa o folosesti in sensul ca e eficienta numai cand pestele rapeste la suprafata (vara- cand e cald cateodata toamna pana in octombrie).
e ideala pe apa mica plina cu agataturi (busteni bradis) . Am prins pesti mari in apa de 10 centimetri .
in loc de buldo cu apa poti folosi un vobler fara barbeta (topwater- sau un popper) important sa arunci departe , aruncare mea cea mai lunga undeva pe la 50 de metri *(oricum la distanta aia nu prea ai control si de multe ori nu vezi efectiv unde e legatura)
firul de 0,16 e frumos poti arunca departe dar se uzeaza repede mai ales la rotativa , incerca 0,18 sau 0,2
the angler is catching xxx, not by the lure
Re:

firul de 0,16 e frumos poti arunca departe dar se uzeaza repede mai ales la rotativa , incerca 0,18 sau 0,2[/quote]

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
Re: cleanul la "buldo"
Buldo e pentru fomisti, sa prinda cat mai multi pesti pe interval de timp. Daca e pescuit sportiv, ajung si 2 muste. In rest, pofta mare!
HA! Si dezgropam topic din 2006

HA! Si dezgropam topic din 2006

Indubitabil!

JB .Cine a spus cite muste sa fie puse in sir ,iar in alta ordine cine a spus ca nu se pot ELIBERA pestii .Cu alte cuvinte este un altfel de pescuit pe care cei m-ai TINERI nu doresc sa-l impartaseasca,.Este un lucru bun,pentru moment ,dar cind o sa-i lase picioarele sa-i vad dind tot la flay SUS LA MUNTE ,.De fiecare cu ce stie si poate ,fara polemici 

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
Da, da, norocosi clenutii care-s mai in fata. Pana se elibereaza primii 15, urmatorii-s deja lesinatistiuca scrie:cine a spus ca nu se pot ELIBERA pestii
Indubitabil!