Dar ceva finut,un single hand pe care trebuia sa-l iau in locul acelui switch.
ps;cum ti-ai dat seama ca nu stapanesc bine spinning-ul la clean?
 De fapt nu-l stapanesc la nici o specie,noroc ca-s simpatic si se sinucid aia cand ma vad
 De fapt nu-l stapanesc la nici o specie,noroc ca-s simpatic si se sinucid aia cand ma vad
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
 .......a fost o parere ....ce aru ai pe a tine Citizenix ?poate cine stie ........
 .......a fost o parere ....ce aru ai pe a tine Citizenix ?poate cine stie ........ 

Pai de unde vrei muscari in tzara lu' peste?citizenics scrie:Te gandesti la flyevident . Din pacate n-am vazut picior de pescar la fly (pe zona mea...)

moahahahaaaa... acuma am vazut ce comori ai prin zona... mai stai pe ganduri?citizenics scrie:muresul, muresul superior e aproape, gurghiul, bistra, salard si ilva...nu sunt departe.

Cand eram mic  prindeam grindele si babeti cu furculita pe Mures. Acum nu am mai vazut deloc. Culmea, cleanul nu statea deloc sa infig furculita in el. Cred ca de aici am ramas cu o obsesie pt. el....sa-l vad prins cumva
 Cand eram mic  prindeam grindele si babeti cu furculita pe Mures. Acum nu am mai vazut deloc. Culmea, cleanul nu statea deloc sa infig furculita in el. Cred ca de aici am ramas cu o obsesie pt. el....sa-l vad prins cumva