Fario_nebunu scrie:Mugurstefan scrie:
Desfasor snurul si i-o plasez chiar in fata , de sus de pe pod.
cade musca, cleanul o zbugheste ca din pusca.

mai stau mai schimb musca ma intorc alt clean tot prin zona.
iar ii asez musca finesco iar o zbugheste de rupe pamantul.
si tot asa ...
Intreb si eu, poate nu-s facut pentru pescuitul asta cuul . dar daca asa face acum, cum o face cleanul cand i-ai plezni cu snurul de pe mal ?[/color]
Asa e si la buldo. Daca plesnesti un buldo "normal" (nu dop din ala imens cu surub) la inceput clenii fug, apoui vin din curiozitate. Ideal e sa lansezi bila la 3-5 metri de cleni si sa recuperezi spre ei. Dupa muscatura, daca ai prins 1-2 cleni dintr-un loc ceilalti se vor speria de agitatie si degeaba mai lansezi in acel loc, nimic nu se mai petrece. Probabil ca asa e si la fly. Incearca sa lansezi cat mai departe de locul unde sta bancul de cleni si apoi sa aduci catre ei, sa poparte curentul musca spre peste. Asa cred, nu sunt 100% sigur.
Ok , m-am prins !
zi-mi pe privat de cat era shurupul ala ca sa incerc cu buldo.
Poate asa se schimba situatia !
@ Sir Jones,
Cat de departe sa lansez ?
am pus-o si mai smucit si mai 'nevinovat' si cu o musca cu care acum 3 saptamani am luat clenuti, e drept astia de acum erau trecuti de juma de kil dar nahh.
Nu e deloc ciudat, daca nu ma crezi , iti poate confirma fie-mea .
Shinka ceva, de pe mal No way !
apa limpede maxim 40 cm , cum te apropii cum raman doar obletii !
Eu credeam ca s-au mai confruntat si altii cu astfel de situatii... dar vad ca numai la mine... asta e ... data viitoare ma fac baboier de flay.
Prind niste gandaci cu a mica din parc , ii leg cu guma de tinut boilis-uri de carlig si le dau drumul de sus sa vad cum fac la live-bait !
Daca nici asa... scot sculele la vanzare

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !