cirlige varivas de la total fishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- alexandru varga
- utilizator constant
cirlige varivas de la total fishing
mar intersa daca sint subtiri si daca sint ok,as dori sami cumpar si eu.multumesc anticipat.
Re: cirlige varivas de la total fishing
feather like sunt foarte subtirihttp://www.totalfishing.ro/carlige-varivas-fly ... 11039.html. Chiar foarte subtiri. Cred ca inteapa cam orice.alexandru varga scrie:mar intersa daca sint subtiri si daca sint ok,as dori sami cumpar si eu.multumesc anticipat.
Cred ca o pescuiesc cu clestele intr-o mana . Cateodata la clean nu prea ai ce face .
Unele modele cu mai putin hackle iti trebuie si carlige din astea in plus de asta modele subtiri sunt garant mai bune decat cele mai groase.
the angler is catching xxx, not by the lure
- kuin tauti
- veteran
aaaa... ca unele paterne plutitoare cer ceva usor deci subtirele... aia e alta poveste ... dar nu e ceva general... precum ca alea subtiri is mai bune ca alea mai groase...
dar nah... ce vreau io sa zic e caci : fiecare dezavantaj poate deveni contrariul... , un avantaj in alta situatie si in alt context...
dar nah... ce vreau io sa zic e caci : fiecare dezavantaj poate deveni contrariul... , un avantaj in alta situatie si in alt context...
- kuin tauti
- veteran