Ce rau!!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ce rau!!!!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
- Bogdan_Alex
- veteran
Nu e vorba ca ma bate gandul.....Bogdan_Alex scrie:ce mariuse...te bate gandu sa te apuci de flyfishing?
pt mine e un subiect tabu....cred ca m-as spanzura cu firu ala
Eu cu siguranta m-as plesni peste ochi cu el

Mi-a atras atentia curatenia si abundenta de pesti....
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
- liliacul007
- utilizator constant
miki, mai traiesti.. vezi ca baiatu' asta are niste ganduri negre si e in zona ta.
avem unde ca nu-s musai raurile, chiar daca nu e timp tot poti sa faci ceva, nici macar apa nu iti trebuie neaparat. eu peste o ora eu ies la birou si ma duc direct pe iarba...
poti face casting, poti sa legi muste, poti sa porti ochelarii polarizanti la volan...
bine eu i-am pierdut, dar oricum nu ma mai pocnesc intre ochi ca incepatorii, acuma fiind avansat nevoie mare trebe doar sa am grija sa ridic gulerul la ceafa hi hi hi
si cand bagam spin only si aveam perioade negre fara timp cand tanjeam, dar nu prea era mare lucru de facut, decat sa ung vreo mulineta, sa asez jucariile in alta ordine...cam trist, parerea mea, multi nu stiu ce pierd.
du-te la bibani, daca dai de ei precis mananca in draci in perioada asta si cam pe orice le-ai da.
avem unde ca nu-s musai raurile, chiar daca nu e timp tot poti sa faci ceva, nici macar apa nu iti trebuie neaparat. eu peste o ora eu ies la birou si ma duc direct pe iarba...
poti face casting, poti sa legi muste, poti sa porti ochelarii polarizanti la volan...

si cand bagam spin only si aveam perioade negre fara timp cand tanjeam, dar nu prea era mare lucru de facut, decat sa ung vreo mulineta, sa asez jucariile in alta ordine...cam trist, parerea mea, multi nu stiu ce pierd.
du-te la bibani, daca dai de ei precis mananca in draci in perioada asta si cam pe orice le-ai da.
asa e ! e frumos ... mai ales in filme ! ... acu', nu-i tagada, ca am avea si noi cate ceva de facut pe aici daca chiar ne ambitionam,...liliacul007 scrie:E frumos pescuitul la musca artificiala........pacat ca nu avem unde.....si apoi nici timpul necesar.....ca 2 ore pe weekend si alea in graba......nu prea merge:D.
E drept, io nu-s asa de entuziast ca Eugen:
...si zic ca totusi niste apa ar fi utila,... acu' apa ar fi prin juru' nostru da' baiul ii ca nu arata veci ca ale lor..., si nici nu are aceasi compozitie,... pe aicea ii mai mult apa chioara,...eugen scrie:...avem unde ca nu-s musai raurile, chiar daca nu e timp tot poti sa faci ceva, nici macar apa nu iti trebuie neaparat.
...cam trist, parerea mea, multi nu stiu ce pierd.

problema ii ca pana sa visam la apele lor, trebe cumva sa ne facem veacul pe ce avem la indemana... asa ca in timp ce ne facem de lucru printre scule ( de o luna de cand s-o inchis, mi-am plimbat deja toate mustele de trei ori prin fel de fel de cutii sa mi se para mai sexy), cautam solutii...
lasand de-o parte solutia corecta, adica emigrarea,:D ... io ma gandesc de pilda ca daca nu mai prea sunt pestii aia clasici care sareau de obicei la musca,... sa incerc sa conving alte soiuri...
in fond, si in flyfishing,... ca si in multe alte aspecte ale vietii de roman,...provocarea da farmecul.... ori... trebe sa ne gasim fiecare provocarea care sa ne incite,... la a continua...si la a rezista sa ne uitam in continuare la filmele lor...

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/