Carlige
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Borealis Fly
- veteran
eu folosesc multe gamakatsuri, mi se par f bune...
sunt de acord in privinta mustadurilor de la noi... cam proaste.
De carligele climax ce parere aveti? ati folosit vreodata?
sunt de acord in privinta mustadurilor de la noi... cam proaste.
De carligele climax ce parere aveti? ati folosit vreodata?
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
eu folosesc uni si gudebrod. ambele sunt ok, uni mi se pare mai de calitate. parerea mea, gusturile difera 

God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
revenind la problema carligelor... CLIMAX ati incercat ? ce parere aveti despre ele? am o oferta, si nu stiu daca sa ma bag sau nu
Daca n-a raspuns nimeni dupa ce ai intrebat pima oara, banui ca n-a avut nimeni ocazia sa le incerce. Asa ca eu zic sa te bagi si apoi sa ne zici si noua cum sunt. Dupa ce am citit despre ele ma astept sa fie undeva intre Mustad si Partridge. Dar pot sa apara surprize!muscarul scrie:revenind la problema carligelor... CLIMAX ati incercat ? ce parere aveti despre ele? am o oferta, si nu stiu daca sa ma bag sau nu