Daca tot a inceput sezonul de pescuit de ceva timp si toata lumea ii plecata la rau, de ce sa nu posteze seara cand vine acasa si isi verifica mailu' sau deschide calculatoru' ce a stiut sa prinda, cu ce.....si sa se laude cu ce a scapat...sau capturi mai deosebite sau cel mai mic peste prins.
Poate ar fi fost mai indicat sa se faca un concurs in care sa concureze capturile.Evident cu dovezi. Si poate premiile sa fie un pic mai substantiale.
Parerea mea.
Capturi 2005
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
premiul pentru cel mai mic cred ca e al meu deja. lol.
am prins sambata pe o balta un pui de salau de vreo 3cm cu un orange spider (soft hackle). eram cu cosmin si ne-am chiorat la el o gramada ca nu stiam ce dreaq de jivina era aia cu ochii bulbucati si cu doua puncte negre pe corp. abia cand am vazut ca avea dinti ne-am prins. lol
altfel, serios vorbind, propunerea ta e faina numa' ca ar trebui sa avem toti aparate foto ca sa iasa ceva autentic. si nu e cazul, din pacate.
insa n-ar fi rau sa povestesti daca ai cu ce sa te lauzi. prin zona asta e cam slabut, raurile sunt inca nepescuibile, dunarea e tulbure iar baltile aproape toate au fost populate cu novaci si alte chestii mancatoare de plancton si mamaligi.
am prins sambata pe o balta un pui de salau de vreo 3cm cu un orange spider (soft hackle). eram cu cosmin si ne-am chiorat la el o gramada ca nu stiam ce dreaq de jivina era aia cu ochii bulbucati si cu doua puncte negre pe corp. abia cand am vazut ca avea dinti ne-am prins. lol
altfel, serios vorbind, propunerea ta e faina numa' ca ar trebui sa avem toti aparate foto ca sa iasa ceva autentic. si nu e cazul, din pacate.
insa n-ar fi rau sa povestesti daca ai cu ce sa te lauzi. prin zona asta e cam slabut, raurile sunt inca nepescuibile, dunarea e tulbure iar baltile aproape toate au fost populate cu novaci si alte chestii mancatoare de plancton si mamaligi.
Acuma un aparat foto cu film, cum altfel decat foto, tot cred k mai gasim. Nui nici o problema dk nu avem camera digiatala. Si o poza alb negru poate fi o dovada elocventa. Sau daca nu ....
...sunt destui turisti pe marginea baltii care probabil ar vrea sa fac o poza la un peste fain.
. Acuma in limita posibilitatilor fiecaruia. Oricum orice "poveste" ,de preferat reala, este o "chestiuta bunicica", chiar dk nu avem proba incriminatorie. Doar nu suntem la tribunal nu ?
Eu sincer abia astept sa gat sesiunea(mai am 3 ex. in 2 sapt.
) k sa o pot sterge in munte la aer si la viata adevarata. Fir intins!.
P.S.No nu se mai prinde nici un peste de hais-domne' in Romania asta?

Eu sincer abia astept sa gat sesiunea(mai am 3 ex. in 2 sapt.

P.S.No nu se mai prinde nici un peste de hais-domne' in Romania asta?
Din pacate sambata n-am avut aparatul la mine. Aveam ocazia sa pozez zecile de beldite prinse! N-am mai vazut niciodata atatea beldite intr-o apa de munte. Si trageau nebunele la nimfe pe carlig de 10 de parca n-ar fi mancat de o saptamana. E drept ca am prins si pastravi si lipani frumosi, dar parca belditele alea au fost senzatia zilei.