Buna ziua oameni buni.
Sunt nou pe aici si as vrea sa intru si eu in legatura cu pescarii de pastrav.Mi-a intrat in sange acest pescuit si incerc sa-l perfectionez(nefiind in acest moment decat un incepator).Pescuiesc destul de des in zona Novaci,Polovragi dar acolo raurile sunt braconate si otravite in mod barbar.As vrea si eu sa-mi imbunatatesc tehnica de pescuit si sa aflu alte rauri in care se poate cu adevarat pescui la musca,pastrav sau lipan.
buna
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cam greu cu pastravii prin zona asta, de lipani ce sa mai vorbim. Daca esti incepator (nici eu nu sunt departe) consoleaza-te cu clenii, sunt foarte buni pt antrenament. Pe mine ma mananca rau de tot pentru ca abia am primit noua lanseta de musca (custom made) si n-am unde s-o incerc (in peshte, nu pe gazon).
Invata din greselile altora pentru ca nu vei trai destul ca sa le faci tu pe toate.
http://www.kanciclub.webs.com
http://www.kanciclub.webs.com
-
- veteran
Re: buna
Deci esti din zona Olteniei, nu? De ce nu mergi pe Jiu, aval de Tg. Jiu? Se prind cleni mari, pastravi (ceva mai rar dar mari) si posibil si lipan. Cred ca merge si mai sus de Tg Jiu, asa am auzit. Iar daca ajungi la Straja incearca pe raul Braitza, e destul de salbatic, se poate lansa bine o musca (eu dau cu buldo) si daca mergi mai sus de Piatra Ursului nu mai vine nici deaku sa te intrebe de permis!pastrav 27 scrie:Buna ziua oameni buni.
Sunt nou pe aici si as vrea sa intru si eu in legatura cu pescarii de pastrav.Mi-a intrat in sange acest pescuit si incerc sa-l perfectionez(nefiind in acest moment decat un incepator).Pescuiesc destul de des in zona Novaci,Polovragi dar acolo raurile sunt braconate si otravite in mod barbar.As vrea si eu sa-mi imbunatatesc tehnica de pescuit si sa aflu alte rauri in care se poate cu adevarat pescui la musca,pastrav sau lipan.
Nota explicativa: dreak = 1. Jandarmeria montana
2. Salmo Carpatica (poreclita de localnicii din Straja Salmonela Zgubilitica)

-
- junior
buna
Sunt din Bucuresti nu din zona Olteniei.Dar merg des in acea zona.Nu am fost pe Jiu niciodata.Cam care este zona,daca poti sa-mi spui mai exact ?
Multumesc mult.
Multumesc mult.