avat

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 19 Apr 2011, 20:07

numa aci nu te-ai bagat pana acu' , no ?

:roll:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 19 Apr 2011, 20:20

Colaps, ce clasa ziceai ca ai? Daca tot vorbim de avat, cum stai cu castingul?

colaps
senior
senior

Mesaj de colaps » 19 Apr 2011, 21:20

:) da` acuma`s bagat peste tot . nu mai scapati de mine .

@Hell - am un bat clasa 5-6 si uu 6-7, fir inca nu am numai la cel de 5-6 dar poate reusesc sa imi iau si un fir de 8 pt batul de 6-7 .

nu is bete de calitate , deci nu o sa imi para rau daca le rupe un avat nervos, nuami sa apuc sa ii fac poza la nebunatic si eu is fericit ! :)

- ma antrenez aproape zilnic dar in curte , nu am apa dar dau la tinta spre crapatura de la cutia postala :) merge binisor. Totusi o sa fie diferit cand o sa fie si streemeru legat , atunci se schimba treaba , si daca mai pun ca o sa fie si ud .... greu o sa fie .

acuma ma tot chinui cu roll castingu , am observat ca e f ok cand ai obstacole in spate , sper sa ajung in weelend pe apa, in cel mai rau caz in pauza de masa dau o tura pina la un canal din zona e plin de cleni :) o sa put a peste la job lolz nu o sa stie nimeni unde am fost :roll: .

alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexandru varga » 26 Apr 2011, 23:59

Streamere bune le gasesti pe flytying.ro dar mai bine cumperi pene de marabu albe si le legi .ai mai multe modele si materiale de streamere si cum se leagă la rubrica :masa muscarului.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 27 Apr 2011, 21:33

ma...bagati la cap o treaba misto. Degeaba ai musca daca nu ajungi unde trebuie cu ea si degeaba ajungi unde trebuie daca nu ai ce i place lui atunci.
Fly fishingul fara fly tying....este SEC!!!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 27 Apr 2011, 21:52

HellRAISER scrie:ma...bagati la cap o treaba misto. Degeaba ai musca daca nu ajungi unde trebuie cu ea si degeaba ajungi unde trebuie daca nu ai ce i place lui atunci.
Fly fishingul fara fly tying....este SEC!!!

:lol: e greu cu pestii acestia....

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 28 Apr 2011, 15:24

putin mai usor decat cu femeile :lol:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 01 Mai 2011, 16:20

Kzoly ,am trecut prim mures zilele trecute ,dar cu parere de rau nu am cu orasul dar in magazinele de articole de pescuit di mures nu-mai preturi am gasi ,adica stifturi la pret MIC ca de asta se cere ,dar daca au am vrut altceva ca de aceea am intrat ca sa cautmi sa raspuns curios dar la toate mag in carew am intrat ca nu au ca nu se vinde .PAI morala daca domni vor sa DUBLEZE pretul normal.Eu unul cu toate ca Tg Muresul este in drumul meu eu nu o sa m-ai intru NICIODATA si sa va vinda voua muresenilor STIFTURI IEFTINE . :lol: Sunt atit de priceputi de nu stiu sa lege un cirlig . :roll:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

colaps
senior
senior

Mesaj de colaps » 03 Mai 2011, 13:17

lol stiuca.

te invit si prin oradea sa vezi daca gasesti mai multe .
daca intrebi de o menghina te indruma spre magazinu otelu , sau iti da una indiata la 140 ron + !!!! ceea ce e de tot rasu pt. o menghina simpla . de muste gata facute sa nu mai vorbim , stiftoace . materiale inafara de foam si carlige eu nu am prea gasit ( trebuie sa mai caut intr-un magazin in restul am fost ), soo nu toti suntem asa de norocosi ca si bucurestenii sau altii, din pacate.

muste ude si toate cele bune baieti.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 03 Mai 2011, 13:58

colaps scrie:muste ude si toate cele bune baieti.
:lol: :lol: :lol: :lol:

de ce ude... si nu uscate ? :lol:

ps : daaa... ce are menghina aia indiana de nu mere ?

adic... io ma tot intreb... , ce naiba fac celelalte scumpe in plus fata de aastea eftine care fixeaza boldu ?

Scrie răspuns