avat
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

@Hell - am un bat clasa 5-6 si uu 6-7, fir inca nu am numai la cel de 5-6 dar poate reusesc sa imi iau si un fir de 8 pt batul de 6-7 .
nu is bete de calitate , deci nu o sa imi para rau daca le rupe un avat nervos, nuami sa apuc sa ii fac poza la nebunatic si eu is fericit !

- ma antrenez aproape zilnic dar in curte , nu am apa dar dau la tinta spre crapatura de la cutia postala

acuma ma tot chinui cu roll castingu , am observat ca e f ok cand ai obstacole in spate , sper sa ajung in weelend pe apa, in cel mai rau caz in pauza de masa dau o tura pina la un canal din zona e plin de cleni

- alexandru varga
- utilizator constant
Kzoly ,am trecut prim mures zilele trecute ,dar cu parere de rau nu am cu orasul dar in magazinele de articole de pescuit di mures nu-mai preturi am gasi ,adica stifturi la pret MIC ca de asta se cere ,dar daca au am vrut altceva ca de aceea am intrat ca sa cautmi sa raspuns curios dar la toate mag in carew am intrat ca nu au ca nu se vinde .PAI morala daca domni vor sa DUBLEZE pretul normal.Eu unul cu toate ca Tg Muresul este in drumul meu eu nu o sa m-ai intru NICIODATA si sa va vinda voua muresenilor STIFTURI IEFTINE .
Sunt atit de priceputi de nu stiu sa lege un cirlig . 

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
lol stiuca.
te invit si prin oradea sa vezi daca gasesti mai multe .
daca intrebi de o menghina te indruma spre magazinu otelu , sau iti da una indiata la 140 ron + !!!! ceea ce e de tot rasu pt. o menghina simpla . de muste gata facute sa nu mai vorbim , stiftoace . materiale inafara de foam si carlige eu nu am prea gasit ( trebuie sa mai caut intr-un magazin in restul am fost ), soo nu toti suntem asa de norocosi ca si bucurestenii sau altii, din pacate.
muste ude si toate cele bune baieti.
te invit si prin oradea sa vezi daca gasesti mai multe .
daca intrebi de o menghina te indruma spre magazinu otelu , sau iti da una indiata la 140 ron + !!!! ceea ce e de tot rasu pt. o menghina simpla . de muste gata facute sa nu mai vorbim , stiftoace . materiale inafara de foam si carlige eu nu am prea gasit ( trebuie sa mai caut intr-un magazin in restul am fost ), soo nu toti suntem asa de norocosi ca si bucurestenii sau altii, din pacate.
muste ude si toate cele bune baieti.
- kuin tauti
- veteran