deci cum spuneam....unii ar zice ca exista altii nu

)

ei bine exista, si nu e mos craciun, e Mathias, despre care multi spuneau ca e un user facut la caternica.
sa revenim

l'am plimbat putin pe la gostile, in primele 10min reusisem sa prind 2 strapi si 1 bibi, iar Mathias, ptr care stilul "jigging" era ceva necunoscut, prinsese un strap...tananana, apare paznicul cu textul: "n'aveti voie la rapitor daca nu inchiriati barca, nu va suparati pe mine da asta e regula" bn vrem sa inchiriem..."a nu mai sunt de inchiriat...tre sa ma sunati cu 2-3 zile inainte sa rezervati o barca"...hmm, ciudat ptr ca pe acele dale mai erau 3-4 pescari care pescuiau la rapitor si pe care paznicul nu i'a intrebat de sanatate

dar deh ce sa faci cand ai fata de periculos si mai si prinzi peste...si una peste alta ii mai si eliberezi

poate daca tineam strampii aia amarati de 25-30cm poate ma mai lasa sa pescuiesc

bun...ne punem in masina si fuga spre gurbanesti poate dam de urmele dintosilor sau a bibanilor cat capacul de WC

ajunsi acolo parca era piata obor, pescarii unii langa altii sedeau la un "ciocanel" de vorba, si'si mai varau cate o p**a din cand in cand ptr gust

am luat cativa bibani acolo, bineinteles io mai multi

, majoritatea intre 15-21cm

mathias a reusit sa prinda cel mai mare biban de cand e aci,21cm, si imi zice ca incepe sa ii placa stilul asta

buuunn pe la 1 nici o miscare pe gurbanesti, ziceai ca au plecat toti la meci, pestii, pescarii erau acolo-tineau scoru

asa ca in retragere am mai oprit si pe pantelimon unde am prins cativa bibani-mathias a avut o trasatura de a cam ramas blocat

dar la al 2-lea lanseu a reusit sa il prinda pe bibanul infractor, eliberat conditionat pe baza unui drill frumos

una peste alta i'o placut austriacului

si sambata viitoare poate dam un asalt la gostile sau la argova >:)