visul pescarului de spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
vise, vise si iar vise
S'altare și bunăstare !
- Dornea Ionut
- senior
Asa mai merge fratilor.....
Trage, sigur, si vara, si iarna la copca, si pe ape tulburi si pe cele limpezi... Si poti, cred, sa te uiti si la marime....
Trage, sigur, si vara, si iarna la copca, si pe ape tulburi si pe cele limpezi... Si poti, cred, sa te uiti si la marime....

Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

-
- veteran
Mai oaeni buni
Nu il mai invidiati pe acel pescar amazonian cu chip de zeu si eficacitate germana. Nu va ganditi ca in timp ce el prinde somni, tipati, piranha etc e posibil (de fapt foarte probabil) ca nevasta-sa sau amanta sa il insele bine mersi cu unul mai urat, mai prost pescar dar care are mai mult timp sa stea sa ii faca poftele?
Chiar asa...de ce credeti ca a prinde peste dupa peste e maximum de fericire? Poate ca omul ala iese pe Amazon ca sa uite de unele necazuri din viata personala (poate e somer, alcoolist, inselat, da rateuri la ridicarea cricului etc). Stiti voi cuim se zice - nu ai noroc la peste, ai bafta in dragoste! Grea optiune, nu?
Nu il mai invidiati pe acel pescar amazonian cu chip de zeu si eficacitate germana. Nu va ganditi ca in timp ce el prinde somni, tipati, piranha etc e posibil (de fapt foarte probabil) ca nevasta-sa sau amanta sa il insele bine mersi cu unul mai urat, mai prost pescar dar care are mai mult timp sa stea sa ii faca poftele?

Chiar asa...de ce credeti ca a prinde peste dupa peste e maximum de fericire? Poate ca omul ala iese pe Amazon ca sa uite de unele necazuri din viata personala (poate e somer, alcoolist, inselat, da rateuri la ridicarea cricului etc). Stiti voi cuim se zice - nu ai noroc la peste, ai bafta in dragoste! Grea optiune, nu?

-
- utilizator nou
Daca va fi vre-o data sa-mi creasca aripioare, ele vor duhni a smoala.... 

ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
-
- veteran
Pentru Ilie si ShotGun,
Desigur cand Preabunul va decide ca e timpul sa ne cheme la el in Imparatie, vom fi si noi pescarii chemati in fata Lui sa dam seama pentru pacatele noastre. Pe talgerul "demonic" o sa vedem zvarcolindu-se sute, mii de pestisori subdimensionati, sau crapi, salai prinsi in prohibitie, pastravi luati in zone interzise (aici ma recunosc eu din pacate...
), ca sa nu mai zic de "pacatosii" cu carbid, dinamita (pentru care jupanul Dante va gasi o bolgie in Iadul sau din Divina Comedie
) . Iar pe talerul divin al balantei vor sta zeci, sute, la unii mii de pesti eliberati, alevini adusi spre populare din propria initiativa, pesti si alte animale salvate de braconieri. La mine mai puneti si o broasca mare verde de Snagov pe care am eliberat-o din gura unui sarpe de apa, dand cu un lemn in el) si zeci de albine si alte insecte scoase din apa, o mierla gasita in latz la Busteni si eliberata etc. Toate animalele astea sper eu sa spuna intr-un glas "E baiat bun! in Rai cu el!"
Sper ca si la mine dar si la voi toti pescarii de pe forum sa conteze mai mult talerul pozitiv si sa nu ajungem nici unul dracusori....
Desigur cand Preabunul va decide ca e timpul sa ne cheme la el in Imparatie, vom fi si noi pescarii chemati in fata Lui sa dam seama pentru pacatele noastre. Pe talgerul "demonic" o sa vedem zvarcolindu-se sute, mii de pestisori subdimensionati, sau crapi, salai prinsi in prohibitie, pastravi luati in zone interzise (aici ma recunosc eu din pacate...

Sper ca si la mine dar si la voi toti pescarii de pe forum sa conteze mai mult talerul pozitiv si sa nu ajungem nici unul dracusori....

Fario, acuma nu stiu ce sa zic....dar eu sunt ateu.... asa ca pana la proba contrarie... 

ADDICTED TO SPINNING