Am fost azi pe Neajjlov, deja clasic 2-3 marle pana-n 40-50 cm.
Insa ceva m-a cam bulversat astazi, si despre asta vreau sa vb.
M-am dus intr-un loc care tine stiuca (un cerc de diametru 10-15m, adancime 1m flancat de stuf pe maluri) si la primul lanseu in buza stufului vad o silueta neagra prin apa intorcandu-se dupa rotativa (argintie de 5) si urmarind-o putin, dupa care schimba directia si o pierd din raza vizuala. avea bine peste 1 m dar nu mi-am dat seama ce e. primul gand a fost ca e o stiuca imensa sau un somn, dar parca nu-mi vine sa cred ca sunt asa monstrii in locul ala. mai lansez de cateva ori si nimic. plec bulveeersat de acolo si revin dupa 10 minute; in acelasi loc unde am lansat prima data, vad o vidra rontaind de zor ceva.
e posibil sa fi fost vidra cea care a urmarit pt scurt timp rotativa ? eu asa inclin sa cred.
voi ati avut vreodata urmariri de vidra ? ati vazut vidra interesata de o naluca ?
nu fac bancuri sau glume pescaresti, situatia e reala.
Vidra la rotativa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vidra la rotativa
da! am vazut! cu mult timp in urma ,la un prieten care nu mai este in viata ,pe un canal (alionte).
am mers dupa stiuca in Decembrie. canalul era inghetat. intr-un singur loc ,in dreptul unui mal mai abrupt era o fasie dezghetata. lata cam de 1,5 metri si lunga aproape cat latimea canalului. pescuia c-o oscilanta ruseasca. sigur le stiti pe cele lunguiete si inguste ,avand doua aripioare rosii. era singurul loc dezghetat.omul are atac,inteapa si mulineaza foarte rapid sa recupereze. am vazut vidra care a inotat spre mal si s-a bagat la vizuina. avea intrarea sub apa ,la circa juma' de metru.
a tras pana a rupt firul.
am mers dupa stiuca in Decembrie. canalul era inghetat. intr-un singur loc ,in dreptul unui mal mai abrupt era o fasie dezghetata. lata cam de 1,5 metri si lunga aproape cat latimea canalului. pescuia c-o oscilanta ruseasca. sigur le stiti pe cele lunguiete si inguste ,avand doua aripioare rosii. era singurul loc dezghetat.omul are atac,inteapa si mulineaza foarte rapid sa recupereze. am vazut vidra care a inotat spre mal si s-a bagat la vizuina. avea intrarea sub apa ,la circa juma' de metru.
a tras pana a rupt firul.
-
- veteran
eu stiu de vidra care a fost prinsa la pestisor viu... a tras omul de ea cu toata nadejdea, crezand ca area in carlig pestele vietii
si cand colo ditamai vidra
insa de vidra la artificiale nu am mai auzit...

si cand colo ditamai vidra

insa de vidra la artificiale nu am mai auzit...
Nihil Sine Deo
anul trecut prin martie un prieten de-al meu dadea dupa avat si la un moment dat a intrat o vidra in urmarirea voblerului...el oricum mulina un thrill cu viteza,dar cand a vazut vidra,i-a dat turatie maxima...am ras de el de numai...il si vedeam in dril cu vidra si mai ales cu ea pe mal 

"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
E pacat sa insisti sa dai in zona...daca o agati e chin si pt tine si pt jupana. Las-o sa se bucure de petecul de apa in care s-a asezat.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Adelin scrie:Las-o sa se bucure de petecul de apa in care s-a asezat.

Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing