Asta cu cadavru imi aminteste de armata......
Faceam instructie pe malu Muresului , la iesirea din Targu Mures , exersam aruncarea cu grenada cu niste ghiulele de fier ruginit, da caporalu pauza , si care pe unde , unii sar pe tigari , altii sug pe ascuns dintr-o vodca , un tiganush merge sa se pishe in Mures .
Baga un urlet si vine speriat catre noi:
- Dom sergent , m-am pishat pe una......
- Bai tigane , iar v-ati drogat cu pasta de dinti , ca de cand ati venit de pe obiectiv si ati invatat faza.....
- Nu dom sergent , veniti sa...
- Dom sergent ,raportez , ii cam palid tiganu , si pe deasupra ii martor , nu stiti ca il apuca cantarile despre Jesus in fiecare sambata , asta nu bea......
- Bai Niggere (porecla mea in armata, cu doua saptamani inainte de a intra am mers in statiune ca sa-mi incarc bateriile

, si am cam stat la soare de eram negru bine ) , pe tine cine te-o intrebat , nu-ti ajunge cat ai bobinat astazi ?
Intre timp ne apropiem de mal si constatam ca intradevar pocaitul de etnie rroma avea dreptate , se vedea niste dinti si nasu unei femei , era acoperita cu un strat subtire de mal fin de la viitura si asta cum s-o pishat o maturat cu jetu namolu si s-o trezit cu dinti aia rangind la el de o scapat un urlet animalic !
Am aflat dupa aia din ziar , era una care s-o aruncat de pe un pod mai sus , din motive amoroase , ziceau .