totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
>modigliani< mi-ai zdruncinat existenta cu instalatia aia extraterestra pe care o ai. Ma culc cu ea in gand si cred ca o si visez... Lasand gluma la o parte,mi-a prins bine schimbul de experienta avut cu tine.Pacat ca nu m-ai insotit in ultima seara. Cu siguranta vor mai fi seri in care vom "incrucisa" lansetele.
- modigliani
- veteran
- modigliani
- veteran
"Spionii din teren" dau de veste ca prin locurile de le-am bantuit noi acum doua saptamani ( Stipoc , Corciovata , Trei Iezere - lac si canal ) si-ar fi facut timid dar evident aparitia Dintoasa . Si cica nu d-aia marunta , ci d-aia de peste doua kile .deltaic scrie: "spionii" din teren(vorbim de spinning).
Se pare ca a inceput sa se limpezeasca apa, lucru ce influenteaza benefic spinningul in zona.
La fel , la confluente a inceput sa atace avatul ( Baba Rada , Eracle , etc )
- Matei Claudiu
- veteran
ieri m-am intors din delta...am pescuit pe lacul uzlina si isac si pe canalul ce le leaga....apa tulbure si doar 2 bibani!!!
bine ce-i drept nici nu am insistat am stat mai mult la pluta la rosioare(de la juma de kg in sus) si caras intr-un golfulet pe bratul mare mi-am adus aminte de copilarie
!!!
as vrea sa mai fac o tura pela sf lui septembrie inceputul lui octombrie pe la dunavat.,...sa vedem
bine ce-i drept nici nu am insistat am stat mai mult la pluta la rosioare(de la juma de kg in sus) si caras intr-un golfulet pe bratul mare mi-am adus aminte de copilarie

as vrea sa mai fac o tura pela sf lui septembrie inceputul lui octombrie pe la dunavat.,...sa vedem