totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
Salut !
Cand mergeai pe bucle , unde era tabara de baza ? Locuri similare mai sunt prin delta , difera "angajamentul" .
Cand mergeai pe bucle , unde era tabara de baza ? Locuri similare mai sunt prin delta , difera "angajamentul" .
- wilddanube
- veteran
Neata Deltaicule
Nu ti-am auzit parerea in legatura cu C&R si cu buclele !!
Nu ti-am auzit parerea in legatura cu C&R si cu buclele !!
www.wilddanube.ro
Salut stimabile !
Pune niste bere la rece (preventiv) si poate trec saptamana viitoare pe la tine , am un drum de facut la Murighiol . Discutam si disecam orice problema .
Toate cele bune !
Pune niste bere la rece (preventiv) si poate trec saptamana viitoare pe la tine , am un drum de facut la Murighiol . Discutam si disecam orice problema .
Toate cele bune !
-
- veteran
Pescuiam in gura la Perivolovca (mai mult sau mai putin). Amicii mei dadeau dupa crap, iar eu pescuiam la rapitor acolo si in gura Dunavatului.deltaic scrie:Salut !
Nihil Sine Deo
"Albuletu Alexandru " , raspunsul asteptat era altul , ai mp . Fir intins !
...deci , ...haideti in delta ! Maine plec .
...deci , ...haideti in delta ! Maine plec .
Ca rog o info. Cum e nivelul apei in Deltă?
Mulțumesc
Mulțumesc
>>> Ma mobilizez tot mai greu sa scriu cate ceva…
Acum o saptamana , cand haladuiam prin delta , situatia era aproximativ similara cu cea actuala . Nivelul apei in scadere , pe lacuri de exemplu , adancimea era cam de 2-2,5 m . Vanzoleala barcilor intensa , cu toate astea capturile au fost rezonabile (cel putin pentru mine si cativa amici). Am vazut chiar si cativa salai si somotei(max.3 kg.) , bibani maricei si stiuci de diverse marimi , nimic special . Apa se “strica” si continua sa se “strice” , inca un blestem pentru stiuci care plutesc in deriva sau mor rapid in scule .
Ploile din ultima vreme , probabil vor influenta situatia existenta . Pescuitul la stationar pe canale devine incomod , salupele care trec cu viteza mare distrug barierele de bradis , puiet si toaca nervii stationaristilor . Dincolo de barierele de bradis , in ultimii ani , rar am mai vazut apa limpede sau “ciupita”(cel putin).
Am pescuit pe Matita , Lacul Dracului si canalele de legatura , Catavaia , Vacaru , can.Vacaru , Sontea , Fortuna si can. de legatura , Olguta , Sulina si Sireasa , ETC.
Este a doua iesire in delta , despre prima nici nu vreau sa-mi mai amintesc…
D-zeu sa-i odihneasca pe bunii mei prieteni Irina si Vasile , din Gorgova .
Acum o saptamana , cand haladuiam prin delta , situatia era aproximativ similara cu cea actuala . Nivelul apei in scadere , pe lacuri de exemplu , adancimea era cam de 2-2,5 m . Vanzoleala barcilor intensa , cu toate astea capturile au fost rezonabile (cel putin pentru mine si cativa amici). Am vazut chiar si cativa salai si somotei(max.3 kg.) , bibani maricei si stiuci de diverse marimi , nimic special . Apa se “strica” si continua sa se “strice” , inca un blestem pentru stiuci care plutesc in deriva sau mor rapid in scule .
Ploile din ultima vreme , probabil vor influenta situatia existenta . Pescuitul la stationar pe canale devine incomod , salupele care trec cu viteza mare distrug barierele de bradis , puiet si toaca nervii stationaristilor . Dincolo de barierele de bradis , in ultimii ani , rar am mai vazut apa limpede sau “ciupita”(cel putin).
Am pescuit pe Matita , Lacul Dracului si canalele de legatura , Catavaia , Vacaru , can.Vacaru , Sontea , Fortuna si can. de legatura , Olguta , Sulina si Sireasa , ETC.
Este a doua iesire in delta , despre prima nici nu vreau sa-mi mai amintesc…
D-zeu sa-i odihneasca pe bunii mei prieteni Irina si Vasile , din Gorgova .
-
- junior
Imi poate da cineva cateva idei / locuri de pescuit in zona Uzlina? Poate ne spune cineva si cum este apa, daca s-a tulburat dupa ultimele ploi?
pai..ploua in bazinele hidrografice ale raurilor mari de aproape 10 zile, apele sunt umflate si negre. Crezi ca le retine vreun baraj sa nu murareasca Dunarea. Apa e tulbure si va fi asa inca o perioada , insa nu inseamna ca se taie pescuitul. Mai greu cu spinnigul insa, m-as orienta pe pescuiala la stiuca/biban unde gasesti ape mai curatele.
- wilddanube
- veteran
Ce bine le zici Sorine.
Nu uitati sa eliberati stiucile .......
Nu uitati sa eliberati stiucile .......
www.wilddanube.ro