Numai ganduri bune din partea mea.deltaic scrie:>>> Fara voia mea , sunt tintuit in Bucuresti , departe de delta sau de oricare alt obiectiv avut in vedere , pe o perioada nedeterminata . Vesti triste au afectat(si vor afecta in perioada urmatoare) profund familia mea .
totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
Multumesc ! Toate cele bune si tie si celor care , sub diferite forme , mi-au transmis la randul lor , ganduri bune .schumi scrie:Numai ganduri bune din partea mea.
- citizenics
- utilizator constant
Ati fost careva de curand in complexul Cormoran? care sunt conditiile pe acolo? Merita oare un scurt concediu in august (cu familia), cazare + pescuit?
- wilddanube
- veteran
TELEFON 0722 680 402 si va detaliez conditiile de la Cormoran
Liviu - ce mai faci ?
Liviu - ce mai faci ?
www.wilddanube.ro
Cum trairile ultimelor saptamani ne-au obosit sufleteste si marcat , acum , ca totul s-a terminat , am hotarat sa-mi iau sotia (baietii pleaca in cantonament) si sa stam o saptamana la Sulina . Avem mare nevoie de tihna si deconectare . Te sun zilele viitoare , vreau sa trec si pe la tine daca esti prin delta . Toate cele bune !wilddanube scrie:Liviu - ce mai faci ?
- crapmaniacul
- veteran
Referitor la Cormoran personal nu am fost plăcut impresionat si nu recomand nici locatia si nici ospitalitaea gazdelor care e departe de definitie ... Ma abtin sa nu spun niste cuvinte mai grele decât jepcari comunisti ... Firma oricum e in faliment, verificati reg comertului....
- citizenics
- utilizator constant
Multumesc de raspunsuri.
Ma interesa o locatie cu conditii bune si facilitati (piscina, loc de joaca pt. copii, etc.) si unde eu pot sa dau o fuga la un pescuit.
@wilddanube, dupa amiaza o sa va sun.
Ma interesa o locatie cu conditii bune si facilitati (piscina, loc de joaca pt. copii, etc.) si unde eu pot sa dau o fuga la un pescuit.
@wilddanube, dupa amiaza o sa va sun.
>>> Dupa o lunga perioada de pauza , dupa zile negre , am ajuns in final in delta .
Per ansamblu , apa este in scadere , cota ceatal Sf.Gh. la sosire in delta 178-7 , la plecare 163+4 , se poate observa o crestere usoara , nesemnificativa inca . Bradis in deriva , sub forma de insule plutitoare , ingreuneaza accesul pe canalele cu curent mai puternic . Pe canalele de legatura dintre lacuri , apa este limpede si zonele sunt pline de surprize. Nu am reusit sa strabat Razboinita (de ex.) , pe la jumatatea canalului venind dinspre Stipoc , o bariera de bradis bloca accesul . Canalul Eracle , la un moment dat curgea invers . Unele lacuri au zone mari cu “apa stricata”, de evitat si zone vaste cu acumulari de bradis . Pe bratele principale ale Dunarii , nu mai conteaza cum este apa , se prinde peste si asta este cel mai important lucru . “Premiantii” au avut capturi capitale de salau , eu mai modest , cateva exemplare la limita masurii .
Am pescuit pe can.:Busurca , Rosu , Lumina , brat Sulina , Dunarea Veche (tot “M”-ul) , can.Litcov , can. Sontea , can.Catavaia , can.Razboinita , can.Olguta , Stipoc , Baclanesti , Matita , Merhei , Babina , can. Eracle , can.Lopatna , can Alexina , Garla lui Iacob , Radacinos si inca cateva japse din zonele mentionate . Este foarte important sa urmariti configuratia locurilor alese pentru pescuit si calitatea apei .
Am reusit sa am ceva capturi si la stiuca , chiar multumitor , tinand cont ca am plecat cam fara chef de pescuit . Gumele s-au dovedit inca odata castigatoare , nu exclusiv, dar dominant . Bibanii sunt omniprezenti pe canale si pot salva partide ratate.
Se pare ca-mi intru in ritm …sper .
Per ansamblu , apa este in scadere , cota ceatal Sf.Gh. la sosire in delta 178-7 , la plecare 163+4 , se poate observa o crestere usoara , nesemnificativa inca . Bradis in deriva , sub forma de insule plutitoare , ingreuneaza accesul pe canalele cu curent mai puternic . Pe canalele de legatura dintre lacuri , apa este limpede si zonele sunt pline de surprize. Nu am reusit sa strabat Razboinita (de ex.) , pe la jumatatea canalului venind dinspre Stipoc , o bariera de bradis bloca accesul . Canalul Eracle , la un moment dat curgea invers . Unele lacuri au zone mari cu “apa stricata”, de evitat si zone vaste cu acumulari de bradis . Pe bratele principale ale Dunarii , nu mai conteaza cum este apa , se prinde peste si asta este cel mai important lucru . “Premiantii” au avut capturi capitale de salau , eu mai modest , cateva exemplare la limita masurii .
Am pescuit pe can.:Busurca , Rosu , Lumina , brat Sulina , Dunarea Veche (tot “M”-ul) , can.Litcov , can. Sontea , can.Catavaia , can.Razboinita , can.Olguta , Stipoc , Baclanesti , Matita , Merhei , Babina , can. Eracle , can.Lopatna , can Alexina , Garla lui Iacob , Radacinos si inca cateva japse din zonele mentionate . Este foarte important sa urmariti configuratia locurilor alese pentru pescuit si calitatea apei .
Am reusit sa am ceva capturi si la stiuca , chiar multumitor , tinand cont ca am plecat cam fara chef de pescuit . Gumele s-au dovedit inca odata castigatoare , nu exclusiv, dar dominant . Bibanii sunt omniprezenti pe canale si pot salva partide ratate.
Se pare ca-mi intru in ritm …sper .
Dupa ani buni in care excursiile in delta au avut ca tinta exclusiv pestele rapitor, am facut in we o iesire dedicata pescuitului la pluta, alatari de un mic pescar in devenire (sper) si de un pescar ce nu a mai pescuit de mai mult de 30 ani. Intuitia (un fleac
) m-a dus pe o dunare veche, unde am avut parte de caraseala vietii, cu pesti frumosi (300-800 grame) si foarte desi. Arunc manusa public domnului (se stie el care) pentru o pescuiala similara, la final de septembrie.
Am stat in Crisan si am colindat zonele limitrofe. Mergea si rapitorul, dar nu peste tot si nu senzational. La plase peste destul de putin, astfel incat cei carora delta le este familiara stiu unde sa il caute la spin.
Joi sunt din nou in delta, de data asta insa fara mamaligi si momeli vii, doar cu table, lemne si silicoane.

Am stat in Crisan si am colindat zonele limitrofe. Mergea si rapitorul, dar nu peste tot si nu senzational. La plase peste destul de putin, astfel incat cei carora delta le este familiara stiu unde sa il caute la spin.
Joi sunt din nou in delta, de data asta insa fara mamaligi si momeli vii, doar cu table, lemne si silicoane.
Nu pot decat sa ridic manusa si sa incep antrenamentul specific (alergari , forta ...etc ).sosoktm scrie: Arunc manusa public domnului (se stie el care) pentru o pescuiala similara, la final de septembrie.
Joi sunt si eu in delta , incerc sa deranjez pestimea de pe bratele Chilia- Sulina .