Asa sa fie ! Oricum voi fi in delta si ma intalnesc cu "sursa" de baza...si "sursele" mai mici , se pare . Ar fi fost pacat sa am dreptate , vom vedea .WBF scrie:Sursele gresesc. Conform informatiilor de azi.
totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
Vesti de la fata locului, pe Rosulet pixuri si markere, pe Rosu ceva mai impanate dar niciuna peste 2kg, buza stufului, ambele lacuri limpezi,doar anumite zone productive,minim 1h de localizare si cum ziua e mica...
Ieri m-am intors din zona Chilia, desi localnicii vorbeau ca ar fi inchis la pescuitul sportiv pe concesiunile lui Raduta, am pescuit linistiti ba mai mult am primit si un control ARBDD. Pentru cei interesati, in afara de marle deocamdata nu se prinde altceva, poate peste vreo 2-3 saptamani.
poate peste vreo 2-3 deceniiBaciux scrie:Pentru cei interesati, in afara de marle deocamdata nu se prinde altceva, poate peste vreo 2-3 saptamani.

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Sau asa... 

Cate ceva cu dinti tot mai pica 

Am intalnit in sat niste pescari care aveau 4 stiuci intre 2 si 4 kg, au zis ca le-au prins in Ligheanca, pe partea stanga, la nuferi.
Vesti proaspete pe localizare?...degeaba le postam luni ca devin inutile.
Miazazi apa gri, Matita si Merhei apa verde, tulbure,niciun tac, frig, azi nu m a intrebat nimeni nimic pe Matita cand am pescuit,nu era nici tipenie de om, zona de sud e limpede...
Daca intra pe Ligheanca stiuca intre 2-4 kg nu mai era un om in sat, si cainii pedalau spre lac. Apa limpede, o barcuta ratacita si liniste...cel putin in cazul meu.iliuta scrie:Am intalnit in sat niste pescari care aveau 4 stiuci intre 2 si 4 kg, au zis ca le-au prins in Ligheanca, pe partea stanga, la nuferi.